“Türkiye'nin en büyük köyü sıfatını şehrimizin üzerinden silip atacağız”

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan, Millet Bahçesi projesini tanıttı.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyesi adayları da tanıtım toplantısında hazır bulundu.
AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada,Türkiye'nin en büyük Köyü sıfatını şehrimizin üzerinden silip atacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Millet bahçesi projesini gerçekleştireceğimiz alandayız. Mevcut halini bizler görüntüledik ki şu anda da hala görüyorsunuz. Bizler istedik ki bu projemizi uygulayalım ve hayata geçirelim. İnsanlarımızın zaman geçirebileceği nefes alabileceği sosyal donatılarımızı arttıralım ki Zonguldak’ ımız tekrar eski günlerine dönsün. Zonguldak cazibe merkezi haline gelsin ve hepimizin yüzü gülsün. Biz bu şekilde olmasından ve yıllardır böyle kalmasından çok rahatsızız .Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi şehirlerimizde millet bahçesi kurulsun istiyoruz. Biz vatandaşımıza danışarak, arkadaşlarımızla birlikte buranın millet bahçesi olması için en uygun alan olduğuna karar verdik. İnşallah 9 gün sonra bunları yapmak için gittiği sandıkta  vatandaşlarımız bize destek verecek. Bizde vatandaşımıza yakışır millet bahçesini Zonguldak’ımıza kazandıracağız. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın zaman geçirebileceği bir alan olacak burası. Aracıyla gelecek çocuklarımız için çocuk parkları, gençlerimiz için spor alanları, amfi tiyatromuz olacak, çimin üzerinde seyir saçakları teras olacak. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı herkesin rahatlıkla gelip vakit geçirebilecekleri bir alan olacak.Denize nazır bu alanda inşallah bu projeleri en kısa zamanda hayata geçirecek,  insanlarımızın hoşça vakit geçirebileceği dinleneceği millet bahçemizi Zonguldak’mıza kavuşturacağız inşallah. Vatandaşımızın yüzünü güldürmeye talibiz.
Buradan vatandaşlarımıza şunu soruyoruz. Eski halini mi istiyoruz yoksa projesi tamamlanmış yeni halini istiyoruz. Artık vakit daraldı 9 gün sonra vatandaşımız sandığa gittiği zaman bunun kararını verecek. Bugün de son projemizi açıklıyoruz ve 5 tane projemizi açıklamış durumdayız şu anda. Ben vatandaşlarımın bu projeleri en az bizler kadar hayata geçmesini istediğine eminim ve bu yüzden de sandıkta bizde teveccüh göstereceğine inanıyorum.
İşte karşınızda gördüğünüz bu ekip tüm projeleri Zonguldak'ta hayata geçirecek ekiptir. Halkımız bize güvensin destek versin ve biz İnşallah Zonguldak’ı hak ettiği yerlere getireceğiz.Cumhuriyetimizin ve emeğin başkenti Zonguldak’ı tekrar cazibe merkezi haline getireceğiz. Türkiye'nin en büyük köyü sıfatını şehrimizin üzerinden silip atacağız. Vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz”dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi