AK Parti Zonguldak gençlik Kolları tarafından, “Şehrim için başkana bir fikrim var” projesi kapsamında Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan'a mektup programı başladı.
Merkez çarşısı önünde gençlik Kolları tarafından kurulan stantta vatandaşlar AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr Selim Alan’a mektup yazdılar fikirlerini düşüncelerini ilettiler.

AK Parti İl gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Umut Budak yaptığı açıklamada, programın 10 gün boyunca Zonguldak'ın değişik yerlerinde devam edeceğini söyledi.
Yazılan mektuplara belediye başkan adayı Selim Alan’ın bizzat kendisinin açıklayarak cevaplayacağım belirten Umut Budak tüm Zonguldaklıları mektup yazmaya davet etti.
Umut Budat, “Bu proje gençlik kollarımızı öncülüğünde yapılmış olan bir projedir ve  genel merkezimiz ve 81 ilde da aktif olarak yapılıyor şu anda. Gençlik Kolları başkanımız diğer programlarda olduğundan dolayı katılamadı. Biz de genç arkadaşlarımızla birlikte Şehrin için başkana bir fikrim var projesi kapsamı altında başkana mektup atarak içerisinde şehirde yaşayan ve vatandaşlarımızın şehir için fikirlerini Başkan beye sunacağı bir yazı şeklinde yazıyorlar. Bu kağıda fikirlerini ve isteklerini sunuyorlar ve ardından zarfa koyup iletişim bilgilerini ve telefon numarasını ad soyadı yazarak bu kutuya atıyorlar. Bu Belediye Başkan Adayı Dr Selim Alan’ın katıldığı bir canlı yayında bu zarfları açarak Vatandaşlarımızın canlı yayında sorularını ve taleplerini cevaplandıracak.
Böyle bir çalışmaya katılmalarını ve fikirlerini beyan etmeleri için vatandaşlarımız bekliyoruz Bu 10 gün sürecek ve stantları şehir merkezini değişik noktalarında 10 gün boyunca Bostancı kuracağız ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yazmalarını sağlayacağız” dedi.

Programa katılarak mektup yazan vatandaşlarda, Selim Alan’a taleplerini ilettiklerini ifade ettiler.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi