AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal'a sert tepki gösterdi.AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan ziyaretlerine devam ediyor. Alan bugün akaryakıt istasyonlarını, Emniyet taksi durağı esnaflarını ziyaret etti, esnaflardan ve vatandaşlardan destek istedi onlara içinde projelerin yer aldığı broşür dağıttı.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan seçimlere 15 gün kaldığını belirterek durmadan çalışacaklarını ifade etti.
AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr Selim Alan, kendisi hakkında,"Selim Alan kendisi doktordur gitsin doktorluk yapsın, belediyecilik mühendislik işidir. Ben mühendisim. Onlar belediye başkan olursa önüne gelen evrakı anlamaları aylar sürer, çeşmeden su bile akmaz. Ben üç sene belediye başkan yardımcılığı yaptım ve her şeyi biliyorum" ifadesini kullanan Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal'a sert tepki gösterdi.

Selim Alan ,"Normalde diğer belediye başkan adayları hakkında herhangi bir eleştiride bulunmam. Ben sadece kendi yapacaklarımı anlatıyorum. Ancak Sayın Şenol Şanal’ın böyle bir ifade kullanmasına üzüldüm. Sayın Şenol Şanal Benim bildiğim mühendis değil fırıncıdır ve biz onu hep fırıncı olarak tanıdık. Kendisi 3 yıl belediye başkan yardımcılığı 5 yılda Belediye meclis üyeliği yaptı. Aynı eleştiriyi neden Muharrem Akdemir 'e yapamadı peki. Biz Zonguldak Belediye Başkanı olmaya talibiz. Belediyecilik bir ekip işidir ve ekibimizde gerçekten konusunda uzman kişler var. Genç bir ekibiz ve Zonguldak'ın yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi.
(Haber-Ercan Demir)


 

Editör: Haber Merkezi