Bir süredir Ankara Başkent Hastanesi’nde ikamet ettiği söylenen CHP’nin Zonguldak Belediye Başkanlığı aday adaylarından Şenol Şanal’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte çekilmiş “eski” bir fotoğrafı “yeni” gibi göstermeye çalışması basında ve kamuoyunda alay konusu oldu.

Olay şöyle gelişti…

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’u Ankara’ya davet etti, makamında bir süre görüşme fırsatı buldu. Bu görüşmenin detayları haber sitelerinde yer aldı. 

Aynı gün sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şenol Şanal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilmiş bir fotoğraf da yayınladı.

Ancak, fotoğraflar dikkatli bir şekilde incelendiğinde, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ile yaptığı görüşmedeki kravat ile Şenol Şanal ile yaptığı görüşmedeki kravatın farklı olduğu anlaşıldı.

Her iki fotoğraf arasındaki farkı fark edenler, “ Sayın Kılıçdaroğlu, Abdül Batur ile görüşürken farklı, Şenol Şanal ile görüşürken farklı kravat mı takıyor?” şeklinde sorular yöneltti.

Öte yandan, Şenol Şanal’ın, Kemal Kılıçdaroğlu’na “yakın” olduğu izlenimini vermek için yayınladığı fotoğraf, Zonguldak kamuoyu ve CHP çevrelerinde “fotoğraf komedisi” olarak tanımlandı.

Fotoğraf olayını ilimizdeki basın-yayın kuruluşlarındaki haberlerden öğrenen bazı vatandaşlar da, “ Şenol Şanal işi bilmiyor, keşke fotomontaj yolu ile kravatları değiştirip, böyle komik duruma düşmeseydi ! Aday olabilmek için eski fotoğraflardan medet uman bir aday adayımız var. Her yerde bulunmaz !” şeklinde konuştular. 

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi