ŞERAFETTİN NAS ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şerafettin Nas, Kilimli Belediyesi için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Nas,  AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Orhan Gebeş’e aday adaylığını formunu verirken, Gebeş de, kendisine başarılar dileyerek şunları söyledi:
“31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan  yerel seçimler için Kilimli aşkı ile Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, teşkilatımıza gelerek müracaatlarını yaptılar. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Bu sorumluluğun altına girmek ve taşımak bizleri de gururlandırıyor. Allah yar ve yardımcısı olsun” 
Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas'da aday adaylığı başvurusuna AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Orhan Gebeş’e teslim ettikten sonra yaptığı konuşmada, “Genelde iktidarız, yerel de değiliz” diyerek şöyle dedi:
“2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Kilimli Belediye Başkanlığı aday adaylığı formumu imzaladım ve sayın başkana teslim ettim. Öncelikle Kilimli’mize hayırlı olsun. Aday adayı olan arkadaşlarımız ve onlar benim dostlarım, çoğunun da ağabeyiyim. Onlarla birlikte yürüyeceğiz. Karar Kilimli halkınındır. Kilimli halkının her türlü kararına saygı duyacağız. Aday adayları içerisinden kim çıkarsa çıksın sonuna kadar mücadele edeceğim. Şerafettin Nas, aday olan arkadaşın koluna takılır Kilimli’de çalışır. 2014 yılında da aday olamadım ama aday olan arkadaşımla çalıştım. Ben AK Partiliyim. Her şeyin hayırlısı olsun. Herkese başarılar diliyorum. Kilimli’de iktidar partisinin belediye başkanı olmasını istiyorum. Genelde iktidarız, yerel de değiliz. Bunun sıkıntılarını bir muhtar olarak da çok iyi biliyorum. İnşallah AK Parti’nin adayının sınavı ile biz bu sınavı geçeceğiz. Biz kendi adayımıza sahip çıkarak kutlu yola devam edeceğiz” dedi.

(Ercan DEMİR)

Editör: Haber Merkezi