“MERKEZ SAĞIN TEK PARTİSİ İYİ PARTİDİR”

İyi Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, hafta sonunda İstanbul'da Genel başkanları Meral Akşener’i ikna etmek için evinin önüne gittiklerini ve Akşener’in ikna edildiğini belirtti.

Yıldırım, “Biz mutluyuz Zonguldak merkez İlçe Başkanı'na olarak. Meral hanımı 23 Temmuz'da kendi sosyal medyada Türkiye'ye genelinde bir haber oldu. 23'ünde sosyal medyada (Cumartesi günü Akşener’in evine gidiyoruz) sloganımız sosyal medya üzerinde Türkiye geneline yayılarak bütün yurdumuz genelindeki tüm il ve ilçe teşkilatlarında bununla ilgili bir hareket oluştur. Cumartesi günü de İstanbul’da Akşener’in evinin önünde buluştuk. Ve çabalar sonuç verdi ve başarılı olduk ve mutluyuz. Zaten Olması gereken de buydu” dedi.

MERAL EKŞENER’İN PARTİSİNİ BIRAKACAĞINI HİÇ BİR ZAMAN DÜŞÜNMEMİŞTİM

Meral Akşener’in partisini bırakacağını hiçbir zaman düşünmediğini belirten İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, “Genel başkanımızın aldığı kararlar vardı. Ve bu kararlar kapsamında istifa ettiğini düşünüyorum. Ben zaten partisini bırakacağım hiçbir şekilde düşünmemiştim. İyi Parti olarak çok iyi olacağını düşünüyorum biz bundan sonraki süreçte çok daha iyi olacağız” dedi.

MHP’DEN PARTİMİZE YENİ KATILIMLAR OLACAK

Merkez ağın tek partisini bundan sonra İyi parti olacağını belirten Serhat yıldırım, ayrıca MHP’den de İyi Parti’ye önümüzdeki süreçlerde katılım olacağını iddia etti. Yıldırım, “Bundan sonra artık Merkez sahadan yeni bir parti var bunun adı iyi Parti bir bekleyip göreceğiz anlamlı çok iyi olacağını söyleyebilirim. Milliyetçi Hareket Partisi'nden Önümüzdeki dönemde İlerleyen zamanda Hep birlikte göreceğiz Milliyetçi Hareket Partisi'nden de partimizde kaçınılmaz olacaktır” şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi