İYİ Parti gibi kendisi de siyaset sahnesine yeni atılan ve partisinin Zonguldak’taki en İYİ temsilcilerinden biri olan Serhat YILDIRIM Merkez İlçe Başkalığından İl 2. Başkanlığına atandı.

Merkez İlçe Başkanlığı boyunca adından sıkça söz ettiren ve başarılı çalışmalar yapan Serhat YILDIRIM sıradan siyasetçilerin çizgisinde gitmek yerine Meral AKŞENER’ in çizgisinden ayrılmayıp partisinin halk hareketi sloganını tam anlamıyla yerine getirdi. Siyasette geçici olmadığını ortaya koyan YILDIRIM görev istenmez verilir diyerek İl Başkanı Yavuz ERKMEN’e yeni görevi için teşekkür etti ve aşağıdaki ifadeleri kullandı:

"Vatan, millet ve çocuklarımızın geleceği adına ne yapabilirim düşüncesiyle yaşayan bir insanım. Partilerde vatanının, milletinin ve hatta partisinin çıkarlarını umursamayan sadece kendi çıkarları için siyaset yapan ve rant peşinde olan kişi sayısı bir hayli fazladır. Ortak bir rantta buluşamayan kişilerin birbirleriyle uğraşmasıyla günler haftalar yıllar geçiyor. Kişiler ne için bir araya toplandıklarını unutuyorlar. İçinde siyasetçilerin bulunduğu şehirler ve halk sahipsiz kalıyor. Oysaki bir araya gelmeleri daha iyi bir şehir daha refah bir halk seviyesi olması gerekirken. Bu çıkarcı gruplara partim ve ben dur demek istiyoruz. . İYİ Parti bir halk hareketi olarak kurulmuştur. Bu Aziz Milletin şanlı tarihi boyunca bir araya gelerek ve inanarak başaramadığı hiçbir şey yoktur. Bende bu halk hareketine halktan biri olarak dâhil oldum. Zonguldak teşkilatının kurucularından biri oldum,8 ay Merkez İlçe başkanlığı görevimi maddi, manevi tüm enerjimi ve mesaimi harcayarak elimden geldiğince temsil etmeye çalıştım. Görev istenmez verilir düşüncesine inanan bir insanım. Partimizin yenilenme çalışmaları kapsamında yeniden kurulan İl Yönetimi'nde beni İl 2. Başkanlığı görevine layık görerek onurlandıran İl Başkanımız Sn. Yavuz ERKMEN teşekkür ederim, İYİ Parti Zonguldak Teşkilatı'nda görevli olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. Biz Söz verdik İYİ Olacak.. " Dedi.

HABER-ERCAN DEMİR

Editör: Haber Merkezi