AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Orhan Gebeş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçlarını değerlendirerek, Kilimli halkına teşekkür etti.

Verimli bir seçim geçirdiklerini belirten Orhan Gebeş, şimdiki hedeflerin ise yerel seçimler olduğunu söyledi.

Orhan Gebeş, Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçim sonuçlarından kendilerine ders çıkaracaklarını ve kesinlikle rehavete kapılmayarak yerel seçimlere hazırlıklara şimdiden başlayacaklarını ifade etti.

BU SEÇİM ÜLKEMİZ VE BÖLGEMİZ AÇISINDAN HEM İSTİKRAR VE HEM DE İSTİKBAL MÜCADELESİYDİ

Seçimleri ülkemiz ve bölgemiz açısından değerlendiren AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Orhan Gebeş, “Güzel ve verimli bir seçim dönemi geçirdik. Ramazan Ayı’nın da idrak edilmesi ile beraber hem ruhani hem de birebir ziyaretlerle vatandaşlarımızın gönüllerinde olduk, evlerinde olduk, iftarlarında olduk. Ülkemiz açısından cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Zaten Sayın cumhurbaşkanımızda yapmış olduğu konuşmada seçim sonuçlarının çok iyi algılandığını çok güzel gelişmeler olacağını, çok hızlı çalışma olacağını ifade ettiler. Bu anlamda dediğim gibi seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu seçim ülkemiz ve bölgemiz açısından hem istikrar ve hem de istikbal mücadelesiydi” dedi

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Artık bundan sonra daha çok çalışacaklarını ifade eden Orhan Gebeş, “Zonguldak’ımız açısından da gerçekten çok verimli bir süreç yaşandı. Başta Sayın il başkanımız ve Ankara’nın da teveccühü ile ilimizde ki milletvekili adayları, teşkilatlarımızın tabanından gelen bu duygu, bu partiye hizmet etmiş insanlar seçimde karşılığını aldılar. Zonguldak’ımız da çok güzel bir ortamda partimiz bir seçim sürecini tamamladı. Dersimizi aldık ve çok iyi çalışacağız ve bize gösterilen bu teveccühe ve verilen bu oyları helal ettirmek için de başta milletvekillerimiz, il başkanlarını il başkanımız ve teşkilat mensubu arkadaşlar olarak daha çok çalışmak durumundayız.” diye konuştu.

ŞİMDİKİ HEDEFİMİZ İSE YEREL SEÇİMLER, REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ. YEREL YÖNETİMLERİNDE FİTİLİ ATEŞLENDİ

Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerini tamamlandığını ve artık önlerinde yerel  seçimlerin olduğunu belirten AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Orhan Gebeş şunları söyledi:

“Kilimliye geldiğimizde biz vatandaşımızın oyuna değil gönüllerine talip olduk, bire bir, ev ev, kapı kapı dolaştık ve sıkılmadık el bırakmamaya çalıştık. Zorlandığımız dönemler de oldu, özetle köylerde ve sahil bantlarında biraz daha vatandaşımız ile istişare etmemiz, onlarla daha çok zaman geçirmemiz gerektiğini gördük. Ve güzel bir oranla da Kilimli de seçimi tamamladık. Bu bizim sorumluluğumuz ve çalışma azmimizi daha da arttırmalı ki bize gösterilen bu teveccühe layık olalım. Biliyorsunuz yerel yönetime seçime de çok yakın bir zamanda gerçekleşecek ve bunun için ben şahsım ve yönetim kurulu adına rahatlıkla şunu söyleyebilirim, rehavet dönemi değil. Yapılmakta olan değerlendirmelerin hızlı bir şekilde tamamlanarak eksik olan bölgelerin, eksik olan yanlarını tespit edip ederek vatandaşımıza daha çok istişare etmemiz gerektiğini, onlara İnanmamız gerektiğini, onların bizi sürekli doğru yönlendirdiklerini ve doğruyu gösterdiklerini biliyoruz ve onlara layık olmak için de çok çalışacağız. Şimdiden yerel seçimler için aynı şevk ve heyecanla çalışmaya başlamalı ki öyle de yaptık salı günü yapmış olduğumuz toplantıda biz grup kararı aldık ve biz hakikaten Kilimli halkına inanıyoruz ve biz Kilimli halkına güveniyoruz. Kilimli halkı bize sahip çıkıyor ve biz de Kilimli halkına sahip çıkarak onların bu teveccühlerine karşılık vereceğiz, çalışarak karşılık vereceğiz. Biz bunu bölge milletvekilimiz ağabeyimiz Sayın Polat Türkmen’de bir çok kez ifade etti ve bize de bu yolu gösterdi. Dedi ki helal ettiriniz ve vatandaşın güvenine layık oluruz. Kilimli adına çok hayırlar getirecek bir seçim olduğunu düşünüyorum. Ve yerel yönetimlerin de fitilini ateşlediğini inanıyorum.  Sonuçlar çok güzel ama yeterli mi değil tabii ki. Bütün yönetim kurulu, icra kurulları, kadın ve gençlik kolları ve biz eksik olan yönlerimizi tespit ettik ve ediyoruz da. Üzerine koyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Partimize ve ülkemize layık olmak ve bu anlamda sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Halkımızın bize gösterdiği teveccühden dolayı tüm milletimize şükranlarımızı sünüyor. İl başkanımızın ve diğer teşkilat mensuplarımızın, ilçe başkanlarımızın, belde başkanlarımızın hizmet tinte sınır tanımayan ve halkın her sıkıntısı ile ilgilenen çok değerli belediye başkanlarımız bu süreçte gecelerini gündüzlerini katarak yapmış oldukları fedakarlıklar ve devam eden iç icraatları ve çalışmalarınla devam ederek biz misyonumuzu yerine getireceğiz ve gün ve gün çalışarak halkımıza layık olmak için elimizden geleni yapacağız.”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi