31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için Zonguldak'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Madenci Anıtı önünde halka hitap etti.

Binlerce Zonguldaklı tarafından büyük coşkuyla karşılanan ve konuşması sık sık tezahüratla kesilen Süleyman Soylu, “ 10 yıl boyunca Zonguldak’a hiçbir şey vermeyenlere bir ders verelim. Ömer Selim başkanımın emrindeyim, Zonguldak’ın emrindeyim” şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Madenci Anıtı önünde düzenlenen mitingde Zonguldak halkına hitap ederek şunları söyledi :

Soylu : ''Sevgili Zonguldak halkı , kaseti tekrar başa sarmayalım .Benim Ülkem geleceği umutla karşılayacak. Sürekli başımızda kaynar kazan kaynatanlara bir ders verelim.

Size söz veriyorum. Zonguldak'ta ya da Türkiye'nin her yerinde olan uyuşturucu satıcılarını her yerde başlarını bulup onları gömmezsek namerdiz.Sadece PKK, FETÖ değil hırsızların da başlarını kesiyoruz.Ben burada bir taraftan bunları yaparken diğer taraftan da şunu söylemek istiyorum.Bir anne evladını işe okula gönderirken içi rahat gönderecek. Bir esnaf iş yerini sabah açarken kimse ona musallat olamayacak.

Okul önlerinde, yaya geçitlerinde de sıkı yönetim başlattık. Ülkemizde trafikte çok kurban verdik .Ama siz merak etmeyin 1 Nisan'dan itibaren her şey değişecek. 

Bizim boynumuzu ne olur kanun önünde eğik bırakmayın Zonguldak. Bir kardeşiniz, evladınız olarak bu seçim ders verme seçimi değil, Türkiye'ye güç verme seçimidir.

Zonguldak'ta MHP  ile beraber centilmence bir mücadele içindeyiz, onlara da başarılar diliyoruz.

Evet, Ömer Selim Başkanı seviyor mu Zonguldak, Allah sizden razı olsun. 

Ömer beyi uzun yıllardır tanıyoruz. Çalışkan, dürst bir adamdır. Sözünün eridir. 31 Mart'ta Ömer Selim Başkan’a sandıkları patlatarak destek olacak mısınız? O zaman ben de size bir söz veriyorum . Ömer Selim Alan başkanımın emrindeyim. Zonguldak'ın emrindeyim. 10 yıl boyunca hiçbir şey yapmayanlara dersini vereceğiz.'' dedi.

(Haber : Ercan Demir )

Editör: Haber Merkezi