Ak Parti Genel Merkezi’nce açıklanan kriterlere göre, belediye başkan adayları, “kirlenmemiş” isimlerden oluşacak…

Tam Ömer Ünal (!)..

*** Ak Parti Genel Merkezi’ce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda belediye başkan adaylarına ilişkin 5 temel kriter belirlendi.

Buna göre, Ak Parti’den belediye başkan adayı olacak isimlerin FETÖ ve PKK ile uzaktan yakından ilgisi olmayan, kirlenmemiş, tevazu sahibi, birilerine angaje olmayan ve güleryüzlü insanlardan oluşması bekleniyor.

Bu kriterlerin Ak Parti’li Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’a tıpa tıp uyduğunu belirten vatandaşlar, yeniden aday olabilmek için çırpınan Ömer Ünal’a ilişkin kriterleri söyle sıraladı…

1- Ömer Ünal’ın kardeşi FETÖ’den tutuklanmamıştır. Avukat parasını kimin ödediğinden haberi yoktur.

2- Hiç kirlenmemiş, tertemiz bir siyasetçidir !..

3- Hırsız değil, yolsuz değil, rantçı değildir !..

4- Filyos’ta, İsmail Recai Şanlı ve Güpgüpoğlu firmasına angaje olmamıştır !.. İsmail Recai Şanlı’ya kamu arsasını peşkeş çekmemiştir, Güpgüpoğlu’na imar değişikliği ile haksız kazanç sağlamamıştır, hakkında görevi kötüye kullanmak,yolsuzluk ve usulsüzlük nedeniyle soruşturma açılmamıştır !..

5- Kibiri-gururu yoktur. İsmail Recai Şanlı ve Güpgüpoğlu’na karşı mesafeli. vatandaşa karşı tevazu sahibidir!..

5- İsmail Recai Şanlı ve Güpgüpoğlu’na karşı asık suratlı, Filyos halkına karşı güleryüzlüdür.

*** Filyos’ta ve Zonguldak’ta “Yolsuz Ömer” lakaplı Ömer Ünal’ı yakından tanıyanlar içinde özellikle Ak Parti”ye gönül vermiş vatandaşlar tarafından “ Bakın, Belediye Başkanımız Ömer Ünal, partimizin kriterlerine nasıl da uyuyor? Sanki bu kriterler Ömer Ünal için belirlenmiş !.. Ak Parti İl Başkanımız Zeki Tosun ve milletvekillerimizin kulağına küpe olsun ! Yolsuz olsun, Ömer olsun” şeklinde konuştular.

( UMUT İLİKSİZ)

Editör: Haber Merkezi