Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım, 3 Kasım’da yapılacak olan kongrede görev almayacağını söyledi.

Kongrede aday olmayacağını ve görevini yeni bir arkadaşa devredeceğini belirten Taner Yıldırım, “Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Teşkilatı olarak kongre sürecine girdik ve kongre hazırlıklarımız devam ediyor. 3 Kasım’da İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Taner Yıldırım olarak ben aday olmayı düşünmüyorum. Yeni bir arkadaşımızla beraber yola devam edeceğiz. Yine ben partimin ve davamın hizmetkarı olarak maddi manevi olarak milletim ve bayrağım için çalışmaya devam edeceğim. Biz tabi il başkanlığını bıraksam dahi davaya olan hizmet devam ediyor.” Dedi.

YEREL SEÇİMLERDE ÇOK CİDDİ ADAYLARLA YOLA ÇIKACAĞIZ...

Ayrıca mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için hazırlıklarını devam ettirdiklerini ve halkın karşısına en iyi adayla çıkacaklarını belirten BBP İl Başkanı Taner Yıldırım, “Biz aynı zamanda biliyorsunuz Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler ile alakalı şu anda süreç başlamış vaziyette. Biz şu anda genel merkezimizin alacağı karara göre hareket edeceğiz. Genel merkezimiz ittifakla yoluna devam edecekse ki nasıl bir karar alacağını henüz bilmiyoruz biz genel merkezimizin kararı doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Fakat Zonguldak’ta yerel seçimlerle ilgili olarak projelerimizi ve adaylarımızı hazırlıyoruz. Bunları duyurmakta fayda var. Yerel seçimler ile ilgili çok ciddi adaylarla yola çıkacağız. Tabii burada ittifakın alacağı karar daha çok önemli. Eğer seçimleri kendimiz gireceksek ciddi adaylarla seçimlere çıkacağız ve çalışmaları yapacağız. Vatandaşımızın takdiri neyse ona uyacağız saygı göstereceğiz. İnşallah. Zonguldak için de iyi bir adayla yoluna devam eder diye düşünüyoruz” dedi.

ZONGULDAK’IN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞMA VE PROJELERİMİZ VAR...

Zonguldak’ın sorunları çözüm için çalışmaları ve projeleri olyduğunu belirten BBP İl Başkanı Taner Yıldırım, “Zonguldak’ın biliyorsunuz birçok sorunu var. Zonguldak şu anda Türkiye'de ki şehirler arasında en çok geri kalan illerimizden bir tanesidir. Burada bizim niyetimiz Zonguldak’ı yine standartların üzerine çıkartarak tekrar yaşanılabilir bir şey hale gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Biliyorsunuz Zonguldak’ın imar sorunu var, yol sorunu var, yeraltı sorunu var, işsizlik sorunu var ve hala devam etmekte. Bizim Zonguldak sorunlarını çözmek ve yatırımcıyı Zonguldak çekmek için bir çok program ve projelerimiz var sanayinin gelişmesi ile alakalı. Bugün biliyorsunuz Küçük Sanayi Zonguldak'ta dağınık vaziyette. Zonguldak henüz modern bir şehir konumuna girmemiş durumda. Şehrimizi yeniden atağa kalkacak yeniden kendine gelecek düzenlemesiyle, çevre güzelliği ile denizi, kıyısı ile ormanıyla daha güzel bir hale gelmesi konusunda Zonguldaklı alakalı çok büyük bir projelerimiz var.” Şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi