Cumhuriyet Halk Partisi'nden Filyos belediye başkanlığı için aday adayı olacağını açıklayan Gökhan Demir, mevcut başkan Ömer Ünal'ın kendisi aleyhinde yaptığı 'Filyos'ta adam mı kalmadı' eleştirisine yanıt verdi.

Demir verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı: 'Ömer Ünal Filyos'ta adam mı kalmadı demiş! Bizim göreve gelme niyetimiz kimseyi ötekileştirmemektir. Biz kimsenin ekmeğiyle oynamaya aday değiliz. Biz kimseyi işle alakalı tehdit etmedik. Bizim niyetimiz kişi ayrımı yapmadan, özellikle hiç bir parti ayrımı yapmadan Filyos'a doğruları katabilmektir. Ömer Ünal kendisini bilmiyorsa biz ona kendisini anlatacak değiliz! Hele ki avukatı hiç değiliz! Hem ulusal hem yerelde boy boy fotoğrafları olup manşet olan ben değilim. Kendisinin yayınlandığı ulusal medyanın sahibi de değilim. Aday adaylığı konusuna gelince 81 vilayette herkes heryere aday olabilir. Filyos'la alakalı düşüncelerimi de Ömer Ünal efendiye soracak halim yok! Ayrıca Filyos'ta başka adam mı kalmadı mı cümlesi de Filyos halkına yaptığı çok büyük ayıptır. Ben de kendisini Filyos halkından özür dilemeye davet ediyorum. 
Allah bana adaylığı nasip ederse o gün kimin ne kadar Filyos'lu olduğunu, kimin bayrağının Filyos'a dikileceğini hep birlikte göreceğiz! Bir anda bu kadar heyecanlanması beni mutlu etmiştir. Hem adam yerine koymayıp hem de heyecanlanması Filyos halkının taktiridir"

Editör: Haber Merkezi