Vatan Partisi Zonguldak Milletvekili adayları önemli açıklamalarda bulundu.
Vatan Partisi İl binasında düzenlene basın toplantısında, milletvekili adayları; Savaş Oruç, Cihat İçelliler, Umut Kaptan, Şerafettin Kiren ve Perihan Özhim ile il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili topluğu hazır bulundu.

UMUT KAPTAN: İNCİRLİK ÜSSÜNÜ VE HDP’Yİ KAHATACAĞIZ
İlk açıklamayı 3.Sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Umut Kaptan yaptı. Kaptan Vatan Partisi olarak İncirlik üssünü ve terör örgütünün uzantısı olan HDP’yi kapatacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Ülkemiz zor günlerden geçmektedir. Siyasi arena bu zor günlerden çıkışın çözüm programını konuşmak yerine bireysel sözlü atışmalar üzerinden bir seçim süreci konuşuyor. Biz buradan tüm milletimize çözümümüzü açıklıyoruz.
Ülkemiz Ekonomi ve toprak bütünlüğümüze karşı Batı cephesinin yoğun baskısı altındadır. Bu batı cephesi Amerikanın öncülüğünde NATO’nun jandarmalığında ülkemizin güneydoğu sınırında toprak bütünlüğümüzü tehdit etmektedir. Bizim buna karşı çözümümüz bölgesel iş birliği ile olacaktır. Irak, Suriye, İran, Rusya ile işbirliği yaparak ABD güdümündeki Ortadoğu’yu kana bulayan gerici ve bölücü terörü yerle yeksan edeceğiz.Bölücü terör örgütüne binlerce tır silah yardımı yapan Amerika’nın kontrolündeki İncirlik üssünü kapatacak Türk Silahlı Kuvvetlerinin kontrolüne vereceğiz.Bölücü terör örgütünün meclisteki uzantısı HDP’yi kapatıp kuracağımız bölgesel ittifakla Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz.Milletimize ve Ordumuza güveniyoruz, yaparız.”

SAVAŞ ORUÇ: TTK’YA 40 BİN İŞÇİ ALACAĞIZ
Vatan Partisi 1.Sıra Zonguldak Milletvekili adayı Savaş Oruç, TTK’ya 40 bin işçi alacakların sözünü vererek şunları söyledi:
“Değerli Zonguldak halkı seçim süreci başladı. Herkes yalan söylüyor ve şov peşinde koşuyor.Bizler Vatan Partisi olarak Zonguldak’ımızın geleceği için gerçek çözümleri dikkatinize sunuyoruz.Bizlere güvenin.Doğu Perinçek’e güvenin Vatan Partisine güvenin. Ülkemizin ekonomik sorunlarına; yıllardır süre gelen borçlanma, sıcak para, Milli kaynaklarımızı satma gibi çözümler üretmeyeceğiz. Çözümümüz üretmek! Üretim ekonomisini hayata geçireceğiz. TTK’ya bağlı tüm ocaklar teknolojik olarak yenilenecek, madenlerimize yatırım yapılacak, dışarıdan kömür alımına son vereceğiz. Zonguldak madenlerindeki kömürü devlet eliyle çıkaracak,40 bin madenciyi yeniden işe alacağız. Zonguldak göç veren il olmaktan çıkacak, tekrar ülkemizin sanayi lokomotifi olacaktır. Bu sayede Zonguldak esnafı tekrar nefes alacak,çarşılarımız şenlenecek,Zonguldak’ımızın yüzünü güldüreceğiz. Zonguldakspor için kaynak yaratılacak ve süper lige çıkması için gereken çaba verilecek. Halk otobüsleri Zonguldak spor renklerine boyanacak. Zonguldak 
her şeyi dışarıdan alan ve bu nedenle pahalı bir kent. Yakın bölgelerdeki tarımsal üretimi destekleyerek bu soruna çözüm üretmek mümkün. Örneğin Çaycuma ve Bakacakkadı gibi. Balıkçılık özendirilecek ve gerekli düzenlemeler yapılacak. Deniz sporuna uygun yerler kozlu gibi buralara gerekli yatırımlar yapılacak. Altyapı sorunları çözülecek, arıtmalar uygun yerlere yapılacak ve denizin kirlenmesi önlenecek. Özelleşmeye son, kritik önemdeki kurumlar kamulaştıralacak. Taşeron uygulamasına son vereceğiz, taşeron işçilerini kadroya geçireceğiz. Genç ve dinamik kadrolarıyla Atatürk’ün emaneti emin ellerde görevlere hazırız. Oylar Doğu Perinçek’e oylar vatan partisine

VATAN PARTİSİ VATANSEVERLERİN PARTİSİDİR 
Son olarak vatan Partisi 2.Sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Dr.Cihat İçelliler’de, Vatan Partisi’ni vatanseverlerin buluştuğu bir siyasi parti olduğunu belirtti.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi