CHP Zonguldak Milletvekili ve Kit Komisyonu üyesi Deniz Yavuzyılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerinden oluşan kalabalık bir heyetle Sakarya’da.

CHP Genel Merkezi’nin verdiği görevle, Sakarya Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirilmesine ve Katar Ordusu’na tahsis edilmesine karşı yapılan etkinliğe katılan Yavuzyılmaz’ın yer aldığı heyette, CHP Genel Başkan Yardımcıları Yunus Emre, Onursal Adıgüzel, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Ankara Milletvekilleri Gamze Taşçıer, Ali Haydar Hakverdi, Murat Emir, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İstanbul Milletvekili Gülizar Emecan bulunuyor. 

Heyet, Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP İl Başkanı Erdoğan Isır ve parti yöneticileri ile birlikte, Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirmesine ilişkin yapılan basın toplantısının ardından Ayakkabıcılar Çarşısı ve Çark Caddesi’nde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor.

Yavuzyılmaz, Sakarya programının ardından, saat 18:30’da gerçekleşecek olan CHP Rüzgarlımeşe miting programına katılacak.

Editör: Haber Merkezi