SONER ÜLGÜ GÜVEN TAZELEDİ

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı'nın 1.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
Kilimli Belediyesi'ne ait Paflagon Tesisleri'nde düzenlenen kongrede mevcut Kurucu İlçe Başkanı Soner Ülgü güven tazeledi.Kongreye yoğun katılım oldu.Kongreye; Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoglu, İl Başkanı Necdet Sarı, İlçe başkanları ve çok sayıda davetli topluluğu ile ayrıca Bartın, Düzce ve Karabük İl başkanları katıldı. Kongrede konuşan Kilimli İlçe Başkanı Soner Ülgü, "Bugün bu salonda  Kilimli adına, Zonguldak adına, davamız adına, gelecek kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakmak adına toplanmış bulunmaktayız. Emek vererek bu davaya gönül vermiş sesimizi hep birlikte duyurmak adına bu salonu doldurmuş olan sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.Kilimli 1926 yılında nahiyr olmuş, 1952 yılında belediyesi kurulmuş ve 2012 tarihinde 6360 sayılı kanun ile ilçe statüsüne kavuşmuştur. Zonguldak İl merkezine 7 kilometre mesafededir. Kilimli Belediyesi'nin yanında  Çatalağzı,Muslu olmak üzere 4 beldeye, Göbü, Türkali, Kurtköy ve Şirinköy'den oluşan 4 köye sahiptir.Zonguldak'ımız 1990'lı yıllarla kadar Türkiye'mizin en fazla nüfusa sahip İllerinden biri iken Bartın ve Karabük illerinden ayrılması ile yaklaşık %40 nüfus kaybetmiştir. Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun küçülmeye başlamasına bağlı olarak işçi alımının azalması 14 bin kadronun şuan 6900 civarında olması işsizlik geçim sıkıntısı gibi nedenlerden dolayı nüfusu azalan illerden biri durumuna düşmüştür.Bu sebeplerle Zonguldak halkımızın iş ümidiyle Bursa ve İstanbul gibi illere göç etmektedir.İlçelerimiz içerisinde en çok göç veren ilçemiz ise Kilimli ilçemizdir.Zonguldak'a bakıldığında limanları ile tren yolları ile havaalanı ile İstanbul ve Ankara'ya yakın mesafesi ile stratejik İlimizdir.Ama işsizlik hat safada ve üretmeden bir Türkiye asla bir Türkiye olamaz madenlerimiz de üretime karşı alınan yanlış politikalar tarımda getirilen kotalarla güçlü bir Türkiye olunamaz. Biz istiyoruz ki Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan önderliğinde tarımda teknolojide sanayi ile ağır sanayide, ilaç sektöründe, Yeniden Refah Partimiz ile üretimimiz artacak yeraltı kaynaklarımız değerlendirilecek.Bizler davamıza inanıyoruz. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır inşallah." dedi.
Soner Ülgü konuşmasını, "Bize her konuda yardımcı olan Kilimli Belediye Başkanımız Sayın Kamil Altun'a teşekkür ediyorum" diyerek tamamladı.Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı yaptığı konuşmada işçiye, memura ve emekliye %50 zam vereceklerini ifade etti.Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoglu ise yaptığı konuşmada Türkiye'de İller ile birlikte 500 İlçede teşkilatlanmaları tamamladıklarını ifade etti.Merhum Necmettin Erbakan'ın mücadelesine kaldığı yerden devam edeceklerini belirtti.Zafer Emanetoğlu konuşmasında Ülke gündeminide değerlendirdi.

Tek liste ile yapılan kongrede Yeniden Refah Partisi İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

İlçe Başkanı; Soner Ülgü,

Yöneticiler; Kenan Akdoğan, Hacı Yavuzarslan, Ali Pazarbaşı, Cüneyt Ünver, Ahmet Akdoğan, Veysel ülgü, Ersin Akgül, Oktay Nasuhoğlu, Bekir Karabostan, Hasan Ünal."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi