İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, 950 ilçe başkanıma istifanızı hazırlayın çağrısında bulundu.

İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, kendisini istifasını hazırladığını belirterek, tüm Türkiye çapında bulunan 950 ilçe başkanına da istifalarını hazırlayın çağrısında bulunarak şunları söyledi:

İYİ PARTİ KESİNLİKLE GELECEĞİN ÜLKEMİZİN VİZYONU VE AYDINLIK GÜNEŞİ OLACAKTIR...

“Zonguldak İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı olarak seçimlere kısa bir süre kala 09.02.2018 tarihinde kongre ile seçilmiş olup bulunduğumuz şu güne kadar görevimi elimden geldiğince yaptığımı bu görev süresince gerek işimi gerek maneviyatımı bu dava yolunda anlımın akı ile bu sürece getirdiğimi düşünüyorum. Partime yeni bir çınardır. İYİ Parti kesinlikle geleceğin ülkemizin vizyonu ve aydınlık güneşi olacaktır.

Teşkilatlarda revizyon çalışmaları kararı ile ülke çapında ayrım yapmaksızın tüm İl Başkanları'nın yönetimlerinin istifa etmeleri tavsiye edilmiştir. Bulunduğumuz şu günlerde 81 İlde İl Başkanları atanmış olacaktır.  Henüz her ne kadar İlçe Başkanlıklarının da Genel Merkez nezdinde böyle bir karar alınmamış olsa bile ben Zonguldak Merkez İlçe Başkanı olarak kadroların ve teşkilatların yenilenmesi amacı ile hedeflerimize daha sağlam adımlarla yürümek anlamında ben istifamı hazırladım. Genel Başkan'ım, Teşkilat Başkanım'ın vereceği kararlar doğrultusunda 81 İlde yaklaşık 950 İlçenin de yenilenme sürecinde istifalarını hazırlayıp bu süreci çok uzatmadan kararlı bir şekilde hazırlanmasını tüm ülkedeki İlçe Teşkilatların dan sizde bir iyilik yapıp sürece dahil olmanızı talep ediyorum.

Yeni kurulacak İl ve İlçe Teşkilatları olarak Genel Başkanım'ın ve Teşkilat Başkanları'mızın vereceği kararlar doğrultusunda tekrar eski yönetimlerden görev almak isteyenler ve yeni eklenecek dinamik kadrolarla seçim daha yeni başlıyor sloganı ile Genel Başkanım'ın vereceği talimatları bekliyoruz”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi