Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan Aday Acılık mevkiinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaretlerde İl Başkanı Varol Demirköse, Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Partili topluluğu da hazır bulundu.

MHP Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

Gittiği her esnaf ziyaretinde %50 üzerinde o istediğini belirten Hamdi Ayan proje üzerinde hayata geçireceğini ifade etti.

Ziyaretleri değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, “Bugün acılık esnafımızı ziyaret ettik. Bu gezilerimiz de çıtayı yükseltimizi, seçimlerini %50 ve üzerinde bir oy oranıyla alacağımızı ve bu noktada da vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız olduğunu ifade ediyorum. Ve bu zamana kadar da hiçbir olumsuz durumla karşılaşmış değiliz ve inşallah bu yüzden 50'nin üzerinde bir seçim sonucuyla sonuçlanacak. Buradaki maksadımız her zaman söylemeye çalışıyorum yapacağımız bu 67 projenin siyasi boyutunda bir sorun olmaması açısından böyle yüksek oranda bir desteğe ihtiyacımız olduğunu söylüyorum. İddiamız bu saatten sonra Milliyetçi Hareket Partisi olarak %50 üzerinde bir oy almaktır.”Dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi