AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan Çaydamar’da esnafları ziyaret etti.

Ziyarette Merkezi Başkanı Mustafa Çağlayan ile partililer de hazır bulundu.

Çaydamar Mahallesi’nde esnafları tek tek ziyaret eden Ömer Selim Alan vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim alana vatandaşlar ve esnaflar büyük ilgi gösterdiler ve ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdiler.

ARTIK DEĞİŞİM ŞART

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan ziyaretlerle gidip açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikle özel idaremizin binasındaki çalışanları ziyaret ettik ve desteklerin rica ettik. Şimdi de Çaydamar esnafını yürüyerek selamlıyoruz, onların dertlerini dinliyoruz. Gerçi onların bir şey söylemesine gerek yok zaten yolda yürürken her şeyi görüyoruz. Vatandaşlarımızın her mahallesine olduğu gibi en büyük derdi yol ve esnaflarımız bundan çok muzdarip. Ayrıca derenin ıslahı ile ilgili şikayetleri var. Sorunlar artık çığ gibi olmuş ve artık bir değişim şart artık Zonguldak insanlarımıza Bizler hepimiz bir değişim istiyoruz. Artık Zonguldak hizmet istiyor. İnşallah ben bu düşüncelerle 31 Mart'ta ben bu seçimi çok rahat şekilde kazanacağımızı de Vatandaşlarımızın derdine derman olacağımızı düşünüyorum. Kimi görürsek 7'den 70'e artık çalışan çalışacak, kadıların görevi gelmesini istiyor. Kadroların göreve gelmesini istiyor. Böyle bir başkan ve böyle bir ekip gelmesini istiyor ve bizde böyle bir ekip kurduk. Ben Zonguldak halkına çok güveniyorum ve Zonguldak bu şansı değerlendirecektir. Ve bizleri 31 Mart'ta İnşallah başkan seçilecektir ki inşallah ve bizler de vatandaşların sorunlarını çözelim. Hiç durmadan çalışarak Vatandaşlarımızın hepsinin yüzünü güldürmeye söz veriyorum.”

PROJELERİMİZDE SOSYAL DONATILARA AĞIRLIK VERDİK

Proje tanıtım toplantısı değerlendiren AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan sözlerine şu şekilde devam etti:

“Çok inceledik ve sık dokuduk il Başkanım ilçe başkanım ile ve bu süreçte vatandaşlarımızın bize olan taleplerini isteklerini değerlendirdik ve daha çok sosyal donatı anlamında projeleri uygun olabilir ve yapılabilir projelerimizi vatandaşlarımıza sunduk. Hakikaten iki günden beri geri dönüşler çok olumlu ve vatandaşlarımız projelerimizden memnun. Demek ki doğru işler yapıyoruz Tabii ki altyapı, üstyapı sorunlarımızı su ile ilgili sorunlarımız bunlar zaten asli görevlerimizdir.Onları proje anlamında çok da değerlendirmedik zaten gelir gelmez yapacağım işler onlardır.

VATANDAŞLARIMIZIN HAYIR DUASINI ALMAK İSTİYORUZ

Projelerini açıkladıktan sonra vatandaşların geri dönüşleri çok olumlu olduğunu belirten AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan,”Geri dönüşler çok olumlu sevindirici ve bizleri mutlu ediyor motive edici oluyor. Vatandaşlarımız basit uygulanabilir ve kolay yapılabilecek projeler olduğunu biliyor. Biz dediğim gibi basit projeler ve yapılabilir projeler yapmak istedik .Burada başaracağımıza da inanıyoruz. Ama proje açıklamakla olmuyor göreve geldikten sonra inşallah en kısa zamanda bu projeleri hayata geçirerek Vatandaşlarımızın hayır duasını almak istiyoruz. Hepimizin yüzünün gülmesini istiyoruz İnşallah Rabbim bunu bize nasip eder” dedi.

PROJELERİMİZ KAMUOYUNDA OLUMLU KARŞILANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mart tarihinde Zonguldak ziyaret edecek olması ile ilgili değerlendirmede bulunan Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr Selim Alan,’4 Mart Pazartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızı Zonguldak'ta olacağını söylendi ama bunu İl başkanın ilçe başkanı net olarak açıklar. Bize şuana kadar gelen bir bilgi yok. Bir aksilik olmazsa inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı 4 Mart'ta Zonguldak'ta ağırlayacağız” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi