Mithatpaşa’da esnafı ve vatandaşları ziyaret eden MHP Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, Zonguldak’ı 5 yılda bir Avrupa kenti haline getireceğini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan Mithatpaşa Mahallesi Aziziye Caddesi’nde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Hamdi Ayan’ın ziyaretlyerinde İlçe Başkanı Niyaz Kıransoy ve İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve çok sayıda partilide hazır bulundu.Esnaflar ve vatandaşlar Hamdi Ayan’a ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdiler.

MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan yaptığı açıklamada, Zonguldak’a hizmet etmeye talip olduğunu belirterek şunları söyledi:

“31 mart seçimleri kapsamında bugün Üzülmez Sanayi esnafımızı ve ardından Aziziye caddesinde ki esnaf ve vatandaşlarımız ziyaret ettik. Sanayide büyük bir teveccühle karşılandık. Üzülmez sanayi sitesindeki yarım kalan ziyaretimi Cumartesi günü tamamlayacağız. Aziziye caddesindeyiz şimdi. Zonguldak’ın her mahallesinde büyük sorunlar var. Bugün Mithatpaşa esnafını gezerken onlara Karaelmas ile Mithatpaşşa arasında yapacağımız teleferik sistemini anlatarak bu mahallelerini tekrar eski şaşalı günlerimize döndürmek istediğimiz anlatacağız, onlardan destek isteyeceğiz. İnşallah bu ilgi ve alakanın ben sandığa yansıyacağını düşünüyorum. Dolayısıyla siyaset rayına oturmuş gibi görünüyor. Her parti sadece yapacaklarını anlatmaya başlamıştır, burası bizim için çok önemli ve dolayısıyla her şey mecrasında yürümeye başladı. İnsanlar artık şunlara oy verecek bunu görüyorum. Burada hangi projelerle Zonguldak’ın makus talihini değiştirebilirimin üzerinde bir çalışma söz konusu. Burada kendimiz avantajlı olarak görüyorum ve inşallah ta sadığa böyle yansır diye düşünüyorum. Bugünkü aldığımız intibaya baktığımızda herkes bize şimdiden hayırlı olsun demeyle başladı. Bunlar güzel şeyler. Zonguldak açısından güzel şeyler. Dolayısıyla biz Zonguldak’a hizmet etmeye talip olduğumuzu söylüyorum. Yansımalarını da zaten görüyorsunuz ciddi manada bid teveccüh var ve bundan dolayı hemşehrilerime çok çok teşekkür ediyorum. Bize inansınlar biz onları mahcup etmeyiz. Yani Zonguldak Allah’ın izniyle 5 yıl sonuna gelindiğinde bambaşka ve yaşanabilir bir Avrupa kendine girmiş gibi kendilerini hissedecekler”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi