DSP genel başkanı Zonguldak’a geliyor

DSP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nurhan Başoğlu, “Bülent Ecevit'in Zonguldak insanıyla çok önemli bir gönül bağı vardır” dedi

ZGC’nin konuğu olan DSP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nurhan Başoğlu: Zonguldak'ımızı Zonguldak halkıyla birlikte yöneteceğim. Bülent Ecevit'in yaptıkları sadece yol su elektrik değil, zamanında maden işçisine verdiği önemdir. Bülent Ecevit'in Zonguldak insanıyla çok önemli bir gönül bağı vardır” şeklinde konuştu.

DSP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nurhan Başoğlu,''Hedefimiz Belediye Başkanlığı kazanacağız ''dedi. 

Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin organizasyonu ile birlikte basın ile kahvaltıda bir araya gelen DSP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nurhan Başoğlu, seçim çalışmalarını değerlendirdi ve önemli açıklamalarda bulundu   

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve gazeteciler, DSP Zonguldak Belediye Başkan Nurhan Başoğlu'na sorularını yöneltti.  

ZGC Başkanı Derya Akbıyık,'' Yerel seçime az bir süre kaldı. ZGC'nin  konuğu bugün Nurhan Başoğlu. Meclis üyeleri ve basınla birlikteyiz. DSP ilimizde önemli bir parti. Geçtiğimiz günlerde aday tanıtımı ve projelerini ifade etti. ZGC'nin konuğu bugünden geçmiş ve gelecekten önemli açıklamaları olacak. Yerel seçimde başarılar diliyorum.” Dedi.

ZONGULDAK'IMIZI ZONGULDAK HALKIYLA YÖNETECEĞİM 

DSP Zonguldak Belediye Başkan adayı Nurhan Başoğlu,''ZGC Zonguldak'ta çok önemli bir yeri olan basın kurumu. Zonguldak'ı en iyi temsil edeceğiz. Şimdiden müjde veriyorum seçim çalışmalarımız ummalı bir şekilde devam ediyor. Genel başkanımız Zonguldak'ı ziyaret edecek. Ne bakan sorunu nede vatan sorunu sadece yerel yönetimleri belirleyeceğiz. Ancak sizlerinde takip ettiği gibi bu seçim propagandalarında yerelden genele doğru bi kayma var. İki siyasi parti önde gibi gösteriliyor. Özellikle halka ittifak yapmaya özen gösteren DSP'dir.  Zonguldak'ımızı Zonguldak halkıyla birlikte yöneteceğim” dedi.

CHP SÜREKLİ DSPYİ YOK SAYACAĞINA KEMİK YÜZDE 35 OYUNU  YÜZDE KAÇA İNDİRDİLER ONU DÜŞÜNSÜNLER

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın Cumartesi günkü Soğuksu seçim ofisi açılışında Merhum Bülent Ecevit’i övmesini de değerlendiren Nurhan Başoğlu, “Sayın vekil Bülent Ecevit’i sadece övücü sözler yerine biraz da Bülent Ecevit’i anlamasını isterdim. DSP'yi kurarken niye kurduğunu neyi amaçladığını vekilimize fırsat olursa bir açıklayacağım. DSP Bülent Ecevit'in önderliğinde kurulurken en önemli rahmet solda ki düşüncesi sağ tabana itilmiştir.  CHP sürekli DSPyi yok sayacağına kemik yüzde 35 oyunu yüzde kaça indirdiler onu düşünsünler.  Oyları almaya çalışıyoruz.  Bülent Ecevit'in yaptıkları yol su elektrik değil, zamanında maden işçisine verdigi önemdir. Bülent Ecevit'in Zonguldak insanıyla çok önemli bir gönül bağı vardır. Bu gönül bağını biz 31 Mart'ta belediye seçimlerinde çok iyi bir şekilde oya yansıyacağını umuyoruz.” Dedi.

TÜRKİYE GENELİNDE 200’DEN FAZLA CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI DSP’DEN ADAY OLMAK İÇİN BAŞVURDU

Aynı zamanda DSP Genel Başkan Yardımcısı olan DSP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nurhan Başoğlu, “Oylarımız sol da olduğu kadar sağ tarafta da var. Hala Ecevit dendiğinde duygulanıyorlar.  Bize gelen başvuran 200'den fazla CHP Belediye başkan adayları hiç birini Partiden istifa olmadan kabul etmedik 200'den 20 adetini kabul ettik” dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi