AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan,” Zonguldak'ın hizmetkarı olacağız”dedi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan ziyaretlerine devam ediyor. Sabah erken saatte Türkiye Taş  Kurumu Üzülmez müesesinde madencileri ziyaret eden Selim Alan ardından Demirci çarşısında ve  Uzun çarşıda  ziyaretler yaptı. Esnafları,vatandaşları ve Çay-der'i ziyaret etti.

Selim Alan'a  vatandaşlar ve esnaflar büyük ilgi gösterdiler. Zonguldak'ta artık değişimin şart olduğunu belirten AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan şunları söyledi:

“Ziyaretlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımız son 10 yıldır Belediyenin hiçbir şey yapmadığını açık ve aleni bir şekilde söylüyorlar şikayet ediyorlar. Biz artık insanlarımızın Zonguldak’ımızda göğsünü gere gere burası benim memleketim demesini istiyoruz. Aynı çukura düşmekten sıkıldık. Vatandaşlar suların pisliğinden şikayetçi. Biz bu sorunun çözümü için artık seçimi bekliyoruz ve bizler İnşallah göreve geldiğimiz zaman bu sorunları en kısa zamanda çözüp vatandaşlarımızın bu konuda en iyi hizmeti almaları için çabalayacağız. Zonguldak'ın hizmetkarı olacağız. İnsanlarımız bunu hak ediyor, Zonguldak’ ımız hizmeti hak ediyor. Burası Cumhuriyeti'nin ilk şehri ve emeğin başkentidir. İnsanlarımız hizmeti hak ediyor. Zonguldak ve bizler de şu anki durumu hiç hak etmiyoruz. Ve bugün de Çay-der başkanımızı ve  yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik, esnafı ziyaret ettik, sabah altı buçukta TTK Üzülmez müessesede madencileri ziyaret ettik. 31 Mart'a kadar söz verdiğimiz gibi İnşallah Zonguldak'ımızı karış karış gezeceğiz. Zonguldak değişim istiyor, genç çalışkan bir başkan ve çalışkan bir ekip istiyor. İnşallah 31 Mart'tan sonra da bu ekip görevinin başında olacak ve Zonguldak'ımızı şaha kaldıracağız.”dedi

CUMARTESİ PROJE TANITIM TOPLANTISI YAPILACAK

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan cumartesi günü Dedeman otelde projelerin tanıtacaklarını belirterek,”Projelerimiz hazır, İl başkanımız ilçe başkanımız milletvekilleri ile birlikte Cumartesi günü saat 14'te Dedeman otelde hem projelerimizin tanıtımı ne yapacağız hem de meclis üyelerimizin tanıtımını yapacağız ve bu vesile ile tüm halkımızı davet ediyoruz. Cumartesi günü saat 14'te dedemanda.” dedi.

Çay-Der Başkanı Ramazan Taşdemir 'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi