Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner seçim çalışmalarını değerlendirdi.
Artık Zonguldak'ın kaderini değiştireceklerini belirten Mevlüde Yalçıner, Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istediklerini belirterek şunları söyledi:
“Seçim 24 Hazirana bugün itibariyle 23 gün kaldı. Bizde il teşkilatları olarak ilçe başkanlıklarımız, ilçe kadın ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları olarak 5 koldan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizde MHP kadın kolları olarak Sevil Sümeyye bıyık hanımefendi ile birlikte çalışıyoruz ve ayrı bir program yapıyoruz. Kadın Kolları olarak kurumları mahalleleri birlikte dolaşıyoruz çalışmalarımızda kadın milletvekili adayı ile dolaşıyoruz. Bundan dolayı güzel tepkiler alıyoruz. Cumhur ittifakı olduğumuzu,  kendilerine bu Cumhur ittifakının bir iktidar ortağı olduğumuzu anlatıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türkiye. Büyük Millet Meclisi'nde daha güçlü milletvekili sayısı olarak daha fazla olması gerektiğini, ülkemizin Milliyet Milliyetçi Hareket Partisi'ne ihtiyacı olduğunu, Zonguldak’ın MHP’ye ihtiyacı olduğunu, anlatıyoruz. Çünkü Zonguldak aşağı yukarı 30 yıldan beri hem genelde hem de yerelde biraz göz ardı edilmiş bir şehirdir”

HAMDİ AYAN VERDİĞİ SÖZÜ TUTAR
Milletveikili adayı Hamdi Ayan’ın verdiği sözleri tutan birisi olduğunu ve Zonguldak sorunlarına neşter vuracağını belirten Mevlüde yalçıner, “Eski il başkanımız olan şimdiki milletvekili adayımız Hamdi Ayan'ı burada milletvekili olarak göndermek istiyoruz. Çünkü Türkiye taşkömürü Kurumu'ndan emekli olması dolayısıyla yerin altını ve üstünü çok iyi bir bilen kişidir ve ilimiz sorunlarına hakim olan bir kişi. Zonguldak’ı Hamdi Ayan'ın Ankara'da temsil etmesi çok önemli olduğunu, bunun gerekli olduğunu düşünüyoruz. Hamdi Ayan verdiği sözleri de tutacak olan bir kişidir. Biliyorsunuz ki 2014 yerel seçiminde Karaman Beldesinde bir miting yapmıştık Genel Başkanımıza oradan gelirken bir başkanımıza söylediği bir söz var. Zonguldak’a girişte başlayan kötü bir görüntü karşısında Zonguldak'ta özel bir devlet politikası uygulanması gerektiğini söylemişti genel başkanımız. Ayrıca bize de bunu yani bu sözü seçmene verebilirsiniz talimatını verdi. Yani biz iktidar ortağı olduğumuz zaman Zonguldak’a gerçekten bir devlet politikası uygulanması gerektiği ve Bu sözde halkımıza verebileceğimizi iletti. Biz de bu şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz.” Dedi.

ZONGULDAK’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ İNŞALLAH
Röportaj esnasında Mevlüde Yalçıner’e yaklaşan yaşlı kadın, Yalçıner’den çocuklarına iş istedi.
Yalçıner’de, yaşlı kadına, “İstihdam sağlanmadığı için gençlerimize dışarıya göç ediyorlar. Biz de diriyoruz ki buradan bir tane milletvekili Hamdi Ayan’ı Ankara'ya gönderelim. Çünkü Hamdi Ayan vekilimiz Zonguldak’ın sorunlarını çok iyi bilen ve bunları da çözüm getirebilecek bir insandır. Onun için diyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy verin, biz de Zonguldak sorunları için destek verelim. Artık Zonguldak'ın kaderini değiştireceğiz inşallah” dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi