AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Şenol Kahveci, sosyal medyayı iyi kullanan bir isim.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin beğenisini kazanan Kahveci, geçtiğimiz günlerde İngilizce bir paylaşım yapmış, yapmış olduğu paylaşımda, 'I have a better idea for Zonguldak (Türkçe anlamı ile Zonguldak için fark yaratacak düşüncelerim var) diyerek aday adayları arasında ön plana çıkmış, Kahveci'nin İngilizce paylaşımı büyük bir ilgi ve alaka ile karşılanmıştı.

ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Şenol Kahveci, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla takpçilerinin beğenisini tekrar kazanmayı başardı.

Kahveci, yine İngilizce olarak yaptığı paylaşımda: 'NO SPEED LIMIT. Working 7/24 for Zonguldak' , Türkçe anlamı ile 'Hızda limit yok! Zonguldak için 7/24 çalışacağız' dedi. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti üzerinde bir metal yorgunluğu olduğunu belirtmiş ve 'Halkta karşılığı olmayan milletvekilleri gidecek, değişiklik olacak' demişti. 

Bunun üzerine Kahveci'nin 'hızda limit yok, Zonguldak için 7/24' çalışacağız demesi kamuoyunda ve partililer arasında olumlu bir şekilde karşılandı.

(HABER: SERCAN YILDIRIM)

İŞTE ŞENOL KAHVECİ'NİN O PAYLAŞIMI

Editör: Haber Merkezi