Zonguldak’tan Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Oğuzhan Turhan, “Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak için hazırız.” dedi

İyi Parti’de Oğuzhan Turhan, Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Oğuzhan Turhan parti binasında düzenlediği basın toplantısında İyi Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bilindiği üzere Türkiye’mizin içinde bulunduğu durum, 1913 şartlarına gelmiştir. Devlet kurumlarımız özelleştirme süreci ile satılmaya devam ediyor. Ülkemizde ciddi bir ekonomik sıkıntı yaşanmaktadır. Artık Türkiye'yi ayağa kaldırmak için projelerimizin olması lazım. İYİ Parti olarak Birinci dakikadan itibaren ne yapacağımızı bilerek geliyoruz. Maalesef ki Zonguldak ilimiz içinde durum ülkemizdeki durumdan farklı değildir. İYİ Parti olarak Şehrimizin içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtaracak ciddi projelerimiz var. Partimizin ortaya koyduğu üretim ekonomisine dönüş noktasındaki projeler ile bölgemiz tekrar eski güçlü günlerine geri döneceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın bu dönüşümü İYİ Parti gerçekleştirecektir. Devletimizde kaybolan liyakat sistemini tekrar işler duruma getireceğiz. Arkadaşlar;  İlimizi tekrar o güçlü güzel günlerine döndürecek olan cesurlar hareketi İYİ Partimiz olacaktır. Büyüklerimizden dinlediğimiz hikâyelerde kaldı artık açık hava sinemaları Şehrimiz 1990lı yıllardan bugüne ekonomik ve sosyal olarak bir gerileme dönemi yaşadık ve 2 ilçemiz Karabük ve Bartın il oldu. Türkiye’nin 7. Ekonomisine sahip bir il iken yıllar içerisinde gerileyen şehrimiz AKP döneminde adeta çöküş duruma gelmiş ve günümüzde ilimiz Türkiye sıralamasında 25. Sıraya kadar düşmüştür. İlimizdeki mutluluk düzeyi %40larda şehrimizde yaşayan bizlerin 5’te 3’ü mutsuz.
İYİ Parti olarak yıllardır söylenen ama bir türlü başarılamayan birlikteliği yakalayabilecek anlayışı gün ve gün ortaya koyuyoruz. Bizler iyi parti olarak %50’yi değil %100’ü kucaklamak için yola çıktık. Adaletsiz yönetilen topluma hakkaniyetsiz idare edilen bürokrasiye hamili kart yakınımdır diyerek devlet yönetmeye çalışan zihniyete karşı yola çıktık. 
16 Nisan kirli referandumundan sonra ülkemizde hukukun üstünlüğünün demokrasinin anayasanın askıya alınması ile birlikte memleketin tek umudu haline gelen genel başkanımız Sayın Meral Akşener Hanım efendiyi Cumhurbaşkanı yapmak için yola çıktık ve başaracağız da. Ancak geldiğimiz bugünkü noktada gördük ki iktidar sahiplerini korku dağları sarmış haklısınız nasıl sarmasın ki 1 Nisan tarihinde Ankara’da gerçekleştirdiğimiz büyük kurultayımızda resmi rakamlarla 125 bin kişi toplandı.  Tehditler bizi yıldıramadı, Bozulan metrolar bizi durduramadı. Ancak her zaman olduğu gibi ulusal medya bunu da görmedi. Gazeteler bunu da yazmadı televizyonlar bunu da göstermedi. İster göstersinler ister göstermesinler korkunun ecele faydası yok. 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçime hazırız. Görevli arkadaşlarımız ile birlikte Zonguldak ilimizdeki 1500 sandıkta seçim güvenliğini sağlayacak, atılan her bir oy’un namusuna sahip çıkacağız. Türk milletinin iradesine gölge düşürülmesine asla izin vermeyeceğiz. 
Partimiz ülkemizde demokrasinin en güzel şekilde işlemesinin teminatı olacaktır. Herkes şunu bilsin ki 25 Haziran sabahı doğacak güneş iyi partimizin güneşi olacaktır. Doğacak güneş Genel Başkanımız Meral Akşener’in ta kendisidir. Türk milletinin umudu Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak için hazırız. Bilindiği gibi ülkemiz baskın bir seçim süreci içine girmiş bulunmaktadır.  24 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimde seçiminde İyi Parti’mden Milletvekili aday adayı olduğumu tüm kamuoyuna basın aracılığı ile bildiriyorum. Ayrıca bugün kandil günü tüm Zonguldaklıların beraat kandillerini kutluyorum. Sayılarımı sunuyorum selam ve dua ile.”
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi