Devlet Bahçeli 15 Mart’ta, Recep Tayyip Erdoğan 19 Mart’ta, Kemal Kılıçdaroğlu: 21 Mart’ta, Önder Aksakal 23 mart’ta Zonguldak’ta olacak.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Mart'ta Zonguldak'a gelerek madenci anıtından halka hitap etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak'ta ikinci mitingini Ereğli'de yapacak. 19 Mart'ta Ereğli'de saat 12.00'de eski terminal alanında halka hitap edecek olan Erdoğan, Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin'e destek isteyecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Mart'ta Zonguldak'a gelecek. Bahçeli, saat 14.00'de madenci anıtı önünden halka seslenecek. Genel politika üzerine konuşma yapacak olan MHP lideri Bahçeli, Zonguldak belediye başkan adayı Hamdi Ayan'a da destek isteyecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Mart'ta Zonguldak'a gelecek.madenci anıtı önünden Zonguldak’lılara seslenecek olan Kılıçdaroğlu, ülke ve Zonguldak gündemini değerlendirecek, CHP Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal'a destek isteyecek.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'da 23 Mart'ta Zonguldak'a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Aksakal, DSP Zonguldak Belediye başkan adayı Nurhan Başoğlu'na destek isteyecek, Ülke ve Zonguldak gündemini değerlendirecek.

Editör: Haber Merkezi