Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’deki terör odaklarını yok etmeye yönelik Barış Pınarı Harekatı, ABD’nin ve ABD’yi yöneten Yahudi lobisinin - siyonistlerin - Büyük İsrail Projesini de suya düşürdü.

Siyonizmin, İslam coğrafyasını, Türkiye’nin bir bölümünü de ele geçirme planı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kararlı ve cesur tutumu ile sekteye uğramış ve ağır darbe almıştır.

Kendilerini üstün ırk, diğer ulusları ise İsrail oğullarının “kölesi” olarak gören siyonistler tümüyle şeytani ifadelerle dolu Kabbala - Gabalah- isimli kitaptan alıntılar yaparak Allah’ın Kitabı Tevrat’ı değiştirmeye cüret etmiş, sapık ideolojilerini ısrarla ve inatla ulaşılması gereken “büyük hedef” olarak belirlemiştir.

“ Büyük İsrail Projesi” bunun sonucudur.

PKK, DEAŞ, YPG, FETÖ gibi terör örgütleri farklı görüntüler altında hep bu amaca hizmet etmek için kurulmuş ve ABD başta olmak üzere siyonizme hizmet eden tüm ülkeler tarafından desteklenmiştir.

Güney sınırlarımızın yanıbaşında kurulması öngörülen “butik devlet” adı her ne olursa olsun, siyonizme, yani “Büyük İsrail Projesi”ne  hizmet edecek bir “terör devleti” olarak düşünülmüştür.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan”ın, TBMM’nin ve HDP hariç diğer tüm siyasi partilerimiz ve milletimizin, milli güvenliğimiz ve milli çıkarlarımızın korunması adına tek yürek oluşu bu oyunu bozmuştur.

***

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölgedeki terör odaklarını temizlemeye yönelik harekatı büyük bir hızla ve başarıyla devam ederken, ülkemize karşı yoğun bir “kara propaganda” başlatılmış bulunuyor.

Firari FETÖ”cülerden PKK militanlarına değin bu kumpanyanın içinde Türkiye düşmanı herkes yerini almış durumda…

Gerek sosyal medya üzerinden, gerek birtakım basın-yayın kuruluşları vasıtası ile dünya kamuoyu yanıltılmaya çalışılıyor.

Devletimiz, bu tür kara propagandaya karşı önlemini almış bulunuyor.

Anadolu Ajansı’nda uzman bir ekip, gece gündüz çalışarak, yalan haber ve fotoğrafları tespit edip deşifre ediyor, olayın gerçeği de yayınlanarak dünya kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi sağlanıyor.

Böylece, hep birlikte ülkemiz aleyhindeki kara propagandaya dahil olan PKK ve FETÖ terör örgütlerinin işbirliği ve aynı merkezden yönetildikleri de daha iyi anlaşılmış oluyor.

***

Bu arada "içimizdeki hainleri" de unutmayalım...

Mesela KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı…

Bugün işgal ettiği makamı Türk Silahlı Kuvvetleri'ne borçlu olduğunu unutan bu adamı kim konuşturuyor?..

Bizim buralarda böyle haddini aşan sözler için derler ki…

" Laf söyledi bal kabağı "

Mutlaka araştırılması, sorgulanması gereken bir konu…

Bu küstahlığın, bu haddini bilmezliğin arkasında ne var ?..

Türk Milleti'nin bunu bilmesi gerekiyor.

Arap dostlarımıza (!) gelince…

Çocukları, kadınları, sivilleri acımasızca katleden, Arap topraklarını işgal eden, terör devleti İsrail'e ses çıkaramayan, İslam coğraflasını kan gölüne çeviren, ABD'nin bölgedeki varlığına "gık" bile diyemeyen Arap Birliği yöneticileri, bu bölgenin tek hamisi olan Türkiye'yi kınıyor öyle mi !..

O halde…

Ey Arap Birlği yöneticileri !..

Bakalım bu korkaklığın, bu kaypaklığın, dosta düşman, düşmana dost olmanın hesabını Huzur-u Mahşer'de nasıl vereceksiniz?..

***

Bir kez daha söyleyelim...

Yeryüzünde kendilerini büyük ve güçlü zanneden pekçok devlet yöneticisini yöneten siyonistlerdir.

Dünya finans kaynaklarını elinde bulunduran Yahudi lobisi - siyonistler- bu devletlerin yönetim kademeleri, ABD ve diğer Batılı ülkeleri baskı altında tutuyor. 

Onların eliyle kurdurdukları terörist örgütler aslında tek merkezden, yani siyonizmin karanlık odalarından yönetiliyor.

***

Siyonizmin bir başka adı da " Gizli Dünya Devleti"dir.

Sapık, şeytani bir ideolojiyi gerçekleştirmek adına yüzyıllardır hayalini kurdukları şey Büyük İsrail Devleti'ni dünyaya egemen kılmaktır.

Bu ideolijiye teslim olmuş ülkelerin ağır diplomatik baskıları, yaptırım tehditleri ve sürdürdükleri kara progagandanın amacı budur.

***

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında, Türk Milleti'nin bütün bu baskı ve tehditlere boyun eğmeyen, kararlı ve dik duruşu bölgemizde tarihin akışını değiştirecek niteliktedir.

Barış Pınarı Harekatı hedefine ulaşıp tamamlandığında "siyonizmin düşüşü" de gözle görülür duruma gelecektir.

Barış Pınarı Harekatı, yedi düvelin karşı çıkmasına rağmen başarıyla devam ediyor.

Cenab-ı Allah, Türk Milleti'ne zeval vermesin.

Peygamberimizin (S.A.V.) övgüsünü kazanmış kahraman ordumuzu her daim galip ve muzaffer eylesin.

Amin.

( Erhan ÇAKMAK)