Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan  Zonguldak Kömürspor, üçüncü etap kamp çalışmaları için bugün  Bolu’ya gidiyor. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 11 gün sürecek olan Bolu kampında  son hazırlıkları yapacaklarını belirtti.

Kombine  kart satışında 1000 rakamına ulaştıklarını, 1000 adetlik ikinci baskı biletlerinde satışına başladıklarını ifade eden Caner, hedeflerinin 5000 bin olduğunu söyledi. Süleyman Caner, Vali Ahmet Çınar’ın Zonguldakspor  için başlattığı yardım kampanyasına herkesin destek vermesini istedi.

BAŞARILI SEZON GEÇİRMEK İSTİYORUZ

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Caner, başarılı bir sezon geçirmek istediklerini ifade ederek şunları söylemdi,” İlki Zonguldak, diğeri Kızılcahamam olmak üzere iki kampı tamamladık. Son kamp  Bolu’da yapılacak ve bugün başlayacak. Takımımız iyi yolda. Bolu kampında eksiklerimizi gidererek lige hazır bir vaziyette gireceğiz.  Hedefimiz başarılı bir sezon geçirmek. “

1000 BİLET BİTTİ 2000’E DOĞRU GİDİLİYOR

Kombine satışlarında 1000 rakamına ulaştıklarını, ikinci baskı 1000 biletin daha geldiğini ve satışlarına başladıklarını beliren Caner, sözlerine şöyle  sürdürdü,” İlk olarak 1000 kombine bastırmıştık. 600’e yakınını ben kendin sattım. Diğer 400’üde yönetim kurulu üyelerimiz sattı. İlk 1000 adetlik  baskı bitti. İkinci kez  1000 adet basılan kombinelerin satışları sürüyor. İnşallah ikinci kez basılan bu 1000 bileti de bir an önce  tüketiriz. Ben kombinelerin tükenmesi için tüm Zonguldak halkından destek bekliyorum. Hedefimiz 5000 bin kombine satmak. Ne kadar çok satarsak o kadar fazla kulübe katlımız olur. Maçlara gelen, gelmeyen herkezden kulübe katkı sağlamaları için kombine almalarını bekliyoruz. Bu sene  fiyatını ucuz  tuttuk. Herkesin almasını için böyle bir davranışta bulunduk. Özellikle  asgari ücretle çalışan vatandaşlarımız paralarını biriktirerek kombine kart alıyor.  Kıt imkanları olan kardeşlerimiz özveri göstererek  kombine alıyor. Resmi kurum ve kurumlarda çalışanlar alıyor. Öğrenci kardeşlerimiz alıyor. Ben iş adamlarınızdan ve esnaflardan da destek bekliyorum. İnşallah sezon  başlayana kadar  hedeflediğimiz olan  5000  sayısına ulaşırız

KAMPANYA’YA DESTEK BEKLİYORUZ

Vali Ahmet Çınar’ın Zonguldakspor için başlattığı kampanyaya  herkesin destek olmasını isteyen Caner, sözlerini şöyle sürdürdü,” Sayın valimizin başlattığı kampanyaya destek bekliyoruz. Valimiz göreve geldiği günden bu yana elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bizlerde Zonguldaklı olarak iş adamlarımız esnaflarımızın buradan geçimini sağlayan vatandaşlarımızdan da bu kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz. Ben Valimize , Belediye Başkanımıza Emniyet Müdürümüze, TTK Genel Müdürümüze, Sendika Başkanımıza hepsine verdikleri ve  verecekleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm Zonguldak halkının bu kampanyaya destek olmalarını bekliyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi