TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’a maddi gelir sağlamak için yönetim tarafından belirlenen projeler yeniden hayata geçiriliyor. Bir süredir kullanılmayan store Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan AVM’lerin önüne kurularak yeniden faaliyete geçirildi.
Store’de yeni sezon formalar, şehit madenci forması, yağmurluk,atkı, şapka gibi bir çok ürünün yanı sıra yeni sezon kombine biletlerinin satışlarına başlandı.
ATATÜRK İMZALI FORMALAR
Zonguldak Kömürspor yönetimi yeni sezona özel tasarımlı formalar hazırlatarak satışa sundu. Bayanlar ve erkekler için özel olarak tasarlanan formaların ön yaka ve arka kısımlarda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası bulunuyor. 
KADINA ŞİDDETE HAYIR
Bayanlar özel mor renk ağırta desenli olarak üretilen forma da Atatürk’ün kadına verdiği önemi belirten bir söz bulunuyor. Formanın göğüs kısmının sol kısmında ‘ Dünyada her şey Kadının Eseridir ’ sözü bulunuyor. Yazını altında Altında’da Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası,sağ kısımda ise Zonguldak Kömürspor’un logosu yer alıyor.
Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular 5 Eylül’de Akhisar ile kendi sahasında oynayacağı maça kadınlara uygulanan şiddetin önüne geçilmesi ve dikkat çekilmesi için bu özel tasarımlı formalar ile çıkmaları planlanıyor.
Erkekler için ise Kırmızı ağırlıklı Lacivert desenli formalar yeni sezonda tribünleri renklendirecek. Yeni sezon formaları 100 TL’den store’de satışa sunuldu.
HABER: ERCAN AYGÜN 

Editör: Haber Merkezi