TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömrüspor, Çarşamba günü  Devrek sahasında oynayacağı  Uşakspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Teknik Sorumlu Barış  Şeref nezaretinde Fener sahasında yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı.
Daha sonra çabukluk çalışması yapan futbolcular, 5’e iki ve yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.
 BEKLENENİ YAPAMADIK
 Antrenman öncesi açıklama yapan ve Şanlıurfa maçında  istenilen performansı gösteremediklerini  belirten Barış Şeref, şu ifadelere yer verdi; “ Öncelikle geçtiğimiz Perşembe günü oynadığımız  ve 3-0 yenildiğiz Şanlıurfa maçı bizi çok üzdü. Sahada istediğimiz işin çoğunu yapamadık.  Dolayısı ile 3-0 mağlup ayrıldık. Bu maçı oyuncu arkadaşlarımızla izledik. Hatalarımızı göndük. İnşallah bu  hataları bir dahaki maçlarda yapmayacağız. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzdeki maçlara hazırlanıyoruz”
 BU MAÇLAR KADERİMİZİ BELİRLEYECEK
Çarşamba günü oynayacakları Uşak maçının  çok zor geçeceğini belirten  Şeref,”Uşakspor çok atletik ve dinamik bir takım. İyi oyuncuları var. Play- Off hedefleri var. Dolayısı ile çok zor bir maç olacak. Hazırlıklarımıza devam ediyoruz.   Onların karşısında doğru oyunu oynamak ve galip gelmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Artık bir an önce kazanmamız gerekiyor. Önümüzdeki zorlu bir periyot var. Peş peşe 4  maç  oynayacağız. Bu maçlar bizim kaderimizi belirleyecek.  Önümüzdeki  maçlara daha rahat konumda çıkmak için  bu 4 müsabakadan mümkün olduğu kadar fazla  puan almak zorundayız. Dolayısı ile Uşak maçından  galibiyetle  ayrılarak  alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz” 
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi