İstanbul’da alt yapı kategorilerinde  faaliyet gösteren Türk Hava Yolları Spor Kulübü Başkanı Ozan Sefa, deplasmanlı Bölgesel lig’de mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor’a kazandırmak için  5 tane  oyuncu getirdi.
Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Cuntay ile birlikte  şehre gelen ve bir süre  Kırmızı-Lacivertli ekibin antrenmanını izleyen  Ozan Sefa, daha sonra Kilimli ilçesine  geçti. Zonguldak ile  iyi dostluk ilişkileri olduğunu belirten  Ozan Sefa alt yapılarından yetişen oyuncuları Türk sporuna  kazandırmayı hedeflediklerini belirterek şu ifadelere yer verdi” İş ortağım Muhammet Cuntay bey aracılığı ile Zonguldak’ta iyi dostluklar kurduk. Muhammet Bey Zonguldak Kömrüspor yönetiminde de bulunuyor. Zonguldak Kömürspor antrenmanını izledik. Kendilerine başarılar diledik. Türk Hava Yolları Spor kulübü  olarak iyi dostluklar kurduk. Alt yapı kategorilerinde faaliyet gösteriyoruz. Muhammet Cuntay’ın aracılığı ile   alt yapımızdan yetişen 5 oyuncumuzu Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor  için getirdik. İnşallah Kilimli Belediyespor’a faydalı olurlar. Ben başarılar diliyorum”
Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Cuntay  konu ile ilgili şunları söyledi ”Bu şehre fayda sağlamak için çalışıyoruz. Kilimli Belediye Başkanımız Kamil Altun, Kulüp Başkanı Musa Bahadır ve  antrenör Serkan Bankoğlu ile   istişare yaparak  Türk Hava Yolları Spor Kulübü’nden 5 oyuncu getirdik. İnşallah  Kilimlispor’a fayda sağlarlar. Yöremiz takımlarına bir nebze  katkı verebiliyorsak ne mutlu bize.
 Ben Kilimli Belediyespor’a BAL liginde başarılar diliyorum. Zonguldak Kömürspor’a da  Uşakspor ile oynayacağı maçta başarılar diliyorum. İnşallah kazanarak  önümüzdeki haftalara çok daha rahat bakarız”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi