TÜFAD Genel Merkezi ve Şubeleri işbirliğinde her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve bu sene 7. sini planlanan "TÜFAD 7. GELECEĞİN YILDIZLARI FUTBOL ŞENLİĞİ" Corana Virüsü salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

TÜFAD Genel Merkezi konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı,” Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), 1965 yılından beri sürdürdüğü çalışmalarıyla Türk futboluna önemli katkılar sağlayan, yurt çapında her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlarla tanınan, ülkemizin en büyük futbol sivil toplum kuruluşudur.

Genel Başkan İsmail Dilber ile Türk futboluna emeği geçmiş yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları ve 23.500 üye futbol antrenöründen oluşan TÜFAD ailesi, ülkemizde futbolun gelişimi için her zaman özveriyle görev yapmaktadır. TÜFAD, “Topun ve çocuğun olduğu her yerde TÜFAD olacaktır” ilkesini benimseyerek; altyapıya verdiği önemi göstermiştir.

Bu amaç doğrultusunda,  7.’si düzenlenecek olan TÜFAD Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği, Antalya Manavgat’ta 23-26 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecekti.

Sueno Side Beach Otel sahalarında yapılacak organizasyona TÜFAD’ın 57 şubesinden amatör çocuklarımız toplam 57 takım ve toplam 600 kişilik (Antrenör ve Şube Başkanlarıyla birlikte 1000 kişi) 2008 doğumlu, 12 Yaş Altı kategorisindeki amatör futbolculardan kurulan il karmalarının organizasyona katılmaları kesinleşmiş ve planlamalar yapılmıştı.

Türk futbolunun duayen isimleri, Süper Lig ve diğer profesyonel takımların oyuncu gözleme ekiplerinden yetkililer ve TÜFAD üyeleri de, Antalya Manavgat’taki Sueno Side Beach Otel’de 23-26 Nisan 2020 tarihlerinde yapılması planlanan, TÜFAD 7. Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’nde seçilmiş 600 genç sporcumuzla bir araya gelmeleri planlanmıştı. Ancak dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını nedeniyle bu etkinliğimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir. “

Editör: Haber Merkezi