Urfa maçı biletleri  satışa çıktı...

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden  Zonguldak Kömürspor, sezonun dördüncü haftasında kendi sahasında  Şanlıurfanspor’u konuk edecek.

Zonguldak Kömürspor yönetimi, Cumartesi günü saat 15.30’da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın biletlerini  satışa çıkardı. Gazipaşa Caddesi'nde Vergi Dairesi önüne açılan stantta satışa çıkan biletlere  sporseverler ilgi göstermeye başladı.

Açık tribün biletleri 10 TL, Kapalı  tribün biletlerinin 20 TL’den satışının yapıldığı stat maç gününe kadar açık kalacak.

TÜRKİYE GÜCÜMÜZÜ GÖRSÜN...

Tüm taraftarları bilet almaya davet eden Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yaptığı açıklamada şunları söyledi,”

Ülke’de yaşan ekonomik sıkıntılara rağmen kısıtlı imkanlarımızla mücadele ettiğimiz ligde  puan almaya iyi maçlar çıkarmaya devam ediyoruz. Bunun devam etmesini istiyoruz. Yakaladığımız havanın bu atmosferin devam etmesini istediğimiz için Cumartesi oynanacak olan Şanlıurfaspor maç biletlerini cadde de satışa çıkardık. Amacımız Şanlıurfaspor maçı için iyi bir atmosfer oluşturmak. Herkesin maça gelmesini tribünleri doldurmasını ve maç öncesi takımımıza gelir etmeye çalışıyoruz. Biletini alanda maça gelerek tribün doldurmasını temenni ediyoruz. Zonguldak’ın ve Zonguldakspor’un gücünü göstereceğiz. Maç TRT Kurdi kanalından  canlı  yayınlanacak. Tribünleri dolduralım ki tüm Türkiye taraftar görsün. Herkese buranın spor kenti olduğunu gösterelim’’dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi