TFF İkinci Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da  30 Haziran’da yapılan kongrede göreve seçilen Salih Demir Başkanlındaki yönetim kurulu  ikinci toplantısını  gerçekleştirdi.
Dedeman Otel’de yapılan  yönetim kurulu toplantısında  acil yapılması gereken işler masaya yatırıldı.
Toplantının ana gündem maddesinin  transfere başlanması için bütçe oluşturulması, sezon öncesi ödemeler, reklam ve sponsorluk ile  üst düzey üyelik  sisteminin hayata geçirilmesi olarak için acil eylem planı  belirlendi.
Yönetim kurulunun  ayrıca kendi arasında görev dağılım gerçekleştirdiği,  konu ile ilgili  Pazartesi günü basın açıklaması yapacağı ifade edildi.
ÖNCELİK TRASTFER
Toplantı hakkında bilgi verem Kulüp Başkanı M. Salih Demir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;” Yönetim kurulu olarak  ikinci toplantımızı yaptık. Üyelerimizin çoğu katılım gösterdi. Bazı arkadaşlarımız il dışında oldukları için mazeret bildirdiler.
Biliyorsunuz takımımız 22 Temmuz’da   yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. O zamana kadar transfer  çalışmaları tamamlamak için  acil eylem planı belirledik. Bir bütçe oluşturulup transfere başlanması lazım. Bu konunu masaya yatırdık. Takımın başına teknik sorumlu olarak Cafer Aydın’ı getirmiştik. Kendisinin bir transfer listesi var. Ayrıca transferden sorumlu yönetim kurulu üyelerimiz  futbolcularla  görüşmelerini sürdürüyor. Bu futbolcuları hafta başından itibaren şehrimize davet edip anlaşma zemini aramak için bütçe gerekli. Sezon başı ödemeleri, reklam ve sponsorluk, üst düzey üyelik konularını masaya yatırdık. Ayrıca görev dağılımı yaptık. Görev dağılımı  bu hafta içinde  basın aracılığı ile paylaşacağız. Yapılması gereken işleri aciliyet  sıralamasına göre belirledik.  Dediğim gibi ana gündem konumuz transfere başlanması için bütçe oluşturulması idi. Toplantımız verimli geçti. İnşallah el birliği ile işi işler yapacağımıza inanıyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi