TFF  İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda  deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Teknik Sorumlu Barış Şeref nezaretinde Fener Sentetik sahada yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 5’e 2 top  çalışması yapan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, son bölümde ise  çift kale  maç ile Ankara Demirspor müsabakasının provasını gerçekleştirdiler.
3 MAÇTIN YENİLMİYOR 2 MAÇTIR KAZANAMIYORUZ
Bu sezon deplasmanda hiç maç kazanamadıklarını belirten  Teknik Sorumlu Barış Şeref, Ankara Demirspor maçında güzel bir sonuçla dönmek için mücadele edeceklerini belirterek şunları söyledi” Hazırlıklarınız sürüyor. Güçlü bir ekiple oynayacağız.Deplasmanlarda büyük şansızlıklar yaşıyoruz. İnşallah bu deplasmanda bu şansızlığımızı  kıracağız. Becerisizlik deyin, şansızlık deyin. Adını siz koyun. İnşallah bu takım deplasmanda da maç kazanacak. İkinci yarı itibara ile  oynadığımız üç maçta hiç kaybetmedik. Öbür taraftar bakarsak iki maçtın da kazanamıyoruz. Biz iki –üç maç üst üste kazandık üstlerdeki  takımları yakalayacağız. Bu Şeref oralarda konuşulacağız. Biz aşağılarda konuşulmak istemiyoruz. Biz hep yukarılarda olan bir takım olarak konuşulmak istiyoruz.  iki üç kaç üst üste kazanıp yukarılara tırmanışa girmek istiyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi