Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da  geri sayım başladı.

 Kongre’nin yapılmasın ardından  antrenör Serkan Afacan ile bir araya gelen yönetim, transfer  konusunda bilgi alışverişinde bulunmuştu.

 Kırmızı-Lacivertli  ekip 15 Temmuz’da  Zonguldak’ta  toplanacak ve yeni sezon hazırlıklarına start verecek. İlk etap çalışmalarını  Devrek veya Çaycuma ilçesinde yapmayı planlayan Zonguldak Kömürspor’un ilk etap çalışmalarını gençlerden ağırlıklı kadro ile yapması bekleniyor.

 İskelet kadroyu oluşturan  futbolcuların  çoğunun sözleşmesinin sona ermesi ve bazı futbolcuların  takımdan yarılması  üzerine transferde  sıkıntılı bir süreç yaşayan Kırmızı-Lacivertli ekipte anlaşma  yapılan futbolcuların  kampa dahil olması bekleniyor.

Zonguldak Kömürspor’un yeni hocası Serkan Afacan, kadro oluşumu içinde olduklarını belirterek ilerleyen süreçle ilgili şu bilgileri verdi,”

 Transferlerle ilgili olan kısmı yönetime sunduk. Anlaşacağımız  futbolcular yavaş yavaş aramıza katılacak. Bizlerde futbollar ve menajerleri ile görüşerek yol almaya çalışıyoruz. En kısa zamanda özlenen Zonguldakspor’u oluşturmaya çalışıyoruz.  Şehir  gerekli desteği versin.çok koşan, mücadele eden ve seyir sevki veren bir takım oluşturacağız.Şehir  Bize güvensin. Başarılı olmak zorundayız. Kimseyi mahcup etmeyeceğimize inanıyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi