TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sezonun ikinci yarısına Antalya’da yaptığı kamp çalışması devam ediyor.

Geçtiğimiz Pazar günü kamp çalışmalarına başlayan Kırmızı-Lacivertli ekipte 2 haftalık dönemin ilk bölümü tamamlandı.

İkinci bölünme hazırlık maçlarına ağırlık verecek olan Kırmızı-Lacivertli ekip  ilk maçını bugün ikinci lig Kırmızı grup takımlarından Tuzlaspor ile oynayacak. 

20 FUTBOLCUMUZ VAR

 Kampı değerlendiren Teknik Patron Serkan Afacan, yaptığı açıklamada şunları söyledi” 22 Ocak’ta başladığımız kamp çalışmalarının ilk  bölümünü tamamladık. 20 kişilik futbolcu gurubumuzla  günde çift idmanla  hazırlanıyoruz. Çök güzel oramda çalışıyoruz. Oyuncularımız  form tutuyorlar. Ligin ilk yarısında gösterdiğimiz performansın üstüne çıkarak Play-Off’a tutunmak istiyoruz. Bunu yapacak  gücümüz var. Futbolcularımız buna inanmış durumda. Kampta kalan bölümde hazırlık maçları yapmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda ilk maçımızı bugün Tuzlaspor ile yapacağız. Bu maçlarda gördüğümüz eksikleri  maçlar başlayıncaya kadar gidermek istiyoruz”

 TRANSFER AÇIKLMASI

Takıma  transfer yapmak istedikleri belirten Afacan,  bu konuda ise şunları söyledi;” Takıma transfer yapmamız gerekiyor. Bunu herkes biliyor.Bizimde bununla ilgili çalışmalarımız var. Zonguldakspor’a , formaya ve armaya  en iyi şekilde hizmet edecek oyuncuları kadroya katmak için çalışmalarımız sürüyor. 

YENİ YILI KUTLADI

 Tüm Zonguldak  halkının yeni yılını kutlayan Afacan, şu mesajı verdi;” 2020 yılının sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum. Buradan tüm Zonguldak hakkının ve taraftarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi