Zonguldak Kömürspor’un yeni teknik patronu Serkan Afacan, transferler ile ilgili  gerekli çalışmayı  yaptığını ve listeyi yönetime sunduğunu belirtti. Taraftara heyecan veren bir takım oluşturma yolunda görüşmelerin sürdüğünü belirten Afacan, Zonguldak’a başarılı başarılı olmaya geldiğini  ifade etti.

TFF İkinci Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’un yeni teknik patronu Serkan Afacan, Zonguldak’a gelerek  yönetimle  bilgi alışverişinde bulundu ve  yeni sezon ile ilgili  nasıl bir planlama yapılacağı görüşüldü. Boynuna Kırmızı-Lacivertli Zonguldak Kömürspor atkısını takan Afacan,  Yeni sezon hazırlıklarına  15 Temmuz’dan itibaren başlayacaklarını belirtti. Kırmızı-Lacivertli ekip  ilk iki etap çalışmalarını Çaycuma veya Devrek’te yapacak.  

Zonguldak Kömürspor’un çiçeği burnunda yeni ve heyecanlı teknik patronu   Serkan Afacan, Yeni Adım gazetesine  yaptığı açıklamada  en kısa zamanda özlenen Zonguldakspor’u oluşturacaklarını belirterek şunları söyledi,” Pazartesi  günü Zonguldak’a gelmiştim. Çarşamba günü genel kurul oluştu. Yöneticilerimizle görüştük. Neler  yapacağımızı, nasıl planlama içinde olacağımızı  konuştu. Yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’da başlamayı planlıyoruz. 1 hafta, 10 gün şehrimizde çalışacağız. Bu çalışmalar Çaycuma veya Devrek ilçelerinde olabilir. Şartlar oluşursa ikinci etabı il dışında yapmayı planlıyoruz. Oluşmazsa yine ilimizde çalışacağız. Son etapta ise Bolu’da kamp yapacağız. Bu kamp sırasında hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz.”

SÜRECİ BANA BIRAKIN

Taraftarlara heyecan verecek ve hedefe ilerleyecek bir takım kurmak amacında olduklarını belirten Afacan, sözlerine şöyle revam etti.” Spor kamuoyunun merak  ettiği transfer konusunda  gerekli hazırlıkları yaptık. Listemizi yönetime sunduk. Yönetim bununla ilgili çalışmalarını yürütüyor, Bizlerde  futbolcularla ve menajerleri ile görüşerek ilerlemeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konuda  net açıklamamız olacak. Şehir destek olsun, bütçe  oluşturun  gerekli şartlar oluşturulsun. Süreci bana bıraksınlar.  Heyecan veren, hedefe ilerleyen bir takım kurmak istiyoruz. Umarın en kısa sürede özlenen ve beklenen Zonguldakspor’u yaratarak şehri layık  olduğu bir üst lige koşar adam ilerleriz”

12 TEMMUZ’DA GELECEK

Pazartesi gününden bu yana Zonguldak’ta kalan ve yönetimle  transferler  konusunu görüşen Serkan Afacan, görüşmelerin aradından dün Zonguldak’tan ayrıldı. Serkan Afacan, 12  Temmuz’da yardımcıları ile birlikte Zonguldak’a gelerek  ve 15 Temmuz’da  yeni sezon hazırlıklarına start verecek. Afacan’ın ekibinde kaleci antrenörü olarak Nihat  Tümkaya, yardımcı  antrenör olarak Serkan Dökmen ve kondisyoner antrenör olarak Barış Şeref yer alıyor.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi