TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un Teknik Patronu Serkan Afacan, korona virüs ve takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Virüs’ün spor camiasında da  görünmeye başladığını Ünlü teknik adam Fatih Terim’in  virüs kapmasını  üzüntü ile öğrendiklerini belirten Afacan, Terim ve Abdülrahim Albayrak’a acil şifalar diledi. Şu anda memleketi İzmir’de bulunan Afacan, Telefonla yaptığımız görüşmede  gündeme dair açıklamalarda bulundu. İnsan sağlığının şampiyonluklardan daha önemli olduğunu belirten Afacan, futbolcularına ve taraftarlara mesaj göndererek bu sıkıntılı süreç geçinceye kadar mecbur kalmadıkça evden çıkmamalarını istedi.

Serkan Afacan şunları söyledi “, "Biliyorsunuz korona virüs nedeniyle verilen aranın ardından oyuncular memleketine dönmüştü. Virüsün  spor camiasında da görülmeye başlamasını endişe ve üzüntü ile takip ediyoruz. Öncelikle Fatih hocamıza acil şifalar diliyor. başta ailesi olmak üzere tüm Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Liglerin ne zaman başlayacağı belirsiz. Ülkemiz korona virüs salgını ile canla başla uğraşıyor. Biz de Bakanlığımızın evde kal çağrısına uyarak evde kalıyoruz. Futbolcularımıza buradan çağrı yapıyorum sokağa çıkmasınlar. İnşallah ülkemiz bunu da atlatacak. Bizler de üzerimize düşen görevi yapacağız.Oyuncularımızın formlarını korumak için plan program yaptık. Verdiğimiz program dahilinde bireysel olarak çalışıyorlar. Virüsün spor camiasında görülmeye başlaması   liglerin yeniden ne zaman başlayacağı konusunda yeni bir yol haritası  belirleyebilir. Bu süreç uzayabilir. Sabırla, kurarlara uyarak bu sürecin sıkıntısız geçmesini bekleyeceğiz” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi