Zonguldak Kömürspor’un yeni teknik patronu Serkan Afacan yönetimden  kaleci Sinan Ören, Okan Duran, Kamil İçer, Emre Kara, Semih Karadeniz, Turan Yılmaz ile yeniden anlaşılmasını istedi.

Türkiye Futbol Federasyonu  İkinci Lig  temsilcilerimizden Zonguldak Kömürspor’da teknik  adam olarak Serkan Afacan ile resmi olarak anlaşılmasının ardından transfer çalışmaları Ramazan bayramı sonrası hız kazanacak. Cumartesi günü  Zonguldak’a gelen ve yönetimle yüz yüze görüşen Teknik Patron Serkan Afacan’ın oluşturulacak kadro ve transfer politikası hakkında da  bilgi  alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

 Afacan’nı sözleşmesi sona eren 6 futbolcunun  taktımda tutulmasını istediği ve  bu futbolcuyu önümüzdeki sezon yapılanmasında kadroda görmek istediği belirtildi.

6 FUTBOLCU İLE ANLAŞIN

Serkan Afacan’ın sözleşmesi sona eren veya sözleşmesi olduğu halde takımdan ayrılmak isteyen takımdan ayrılmak kaleci Sinan Ören, Okan Duran, Kamil İçer, Emre Kara, Semih Karadeniz, Turan Yılmaz’ı kadroda tutulması ve istediği öğrenildi.

Zonguldak Kömürspor yönetimi, Haziran ayında yapılacak olan kongre sonrası bu futbolcuları şehre davet edecek ve geçtiğimiz sezondan kalan ücretlerini ödeyerek yeni sezon  için yeniden anlaşma zemin arayacağı belirtildi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi