TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Ķömürspor, 8. hafta mücadelesinden bugün  kendi sahasında Tokatspor’u konuk edecek. Kırmızı-Lacivertli ekip maçın son hazırlığını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir antrenmanı ziyaret ederek teknik ekip ve futbolculara moral vererek başarılar diledi. 

BAŞARILI SONUÇLAR ALMANIZ ŞEHRİ MUTLU EDİYOR...

 Alınan  galibiyetlerin Zonguldak halkını mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı  Muharrem Akdemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

” Kriz anlarında futbol takımlarına destek olmamız çok önemli. Bu takım şehrin takımı. Bu takımın nerede olması gerektiğini herkes çok iyi biliyor. Kaldı ki, Zonguldakspor üst liglere ve futbola alışık bir takım. Zonguldak’ımızın geçmişinden bugüne kadar aldıkları başarılar unutulmaz. Türkiye’nin en üst liglerinde oynuyor. Bunların içinde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon’da vardı. Seyircilerimizde bunları özlüyor. Hocamızın ve futbolcularımızın sayesinde bu sene hak ettiğimiz bir üst lige çıkacaktır’’dedi.

KRİZİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ...

Akdemir’e  ziyaretinden dolayı teşekkür eden Zonguldak Kömürspor  Teknik Patronu  Cahit Terzi, şehrin ileri gelenlerinden destek beklediğini belirterek şöyle konuştu:

 ‘’Başkanımızın bizlere verdiği desteklerden dolayı  kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisi bizim her zaman yanımızda. Her zaman kulübe destek verdi. Her zaman da desteğini vermeye devam ediyor. İnşallah bu kriz anları hep beraber güzel bir şekilde aşacağız. Şehrin ileri gelenleri sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımız ve işadamlarımızla beraber bu başarılı takımı destekleyip kriz anlarını aşacağız. Bu takımı bu sene en kötü Play-Off oynatmak istiyoruz. Buraya gelerek bizleri ziyaret ettikleri içinde kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz’’şeklinde konuştu.

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi