Demir’e başarılar diledi

TFF İkinci Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’un olağan genel kurulu sonrası Başkanlığa Mehmet Salih Demir seçilmişti.

 Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, sosyal medya hebasından yaptığı açıklamada 8 yıldır Zonguldak Kömürspor’da başarıyla başkanlık yapan ve bu süreçte takıma 2 şampiyonluk yaşatarak Amatör Küme’den 2.Lig’e kadar çıkarma başarısı gösteren Süleyman Caner’de emeklerinden dolayı teşekkür etti. Alan, Zonguldak Kömürspor yeni Başkanı Salih Demir ve yönetimine de görevlerinde başarı temennisinde bulundu.
Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, sosyal medya hesabından yapıtığı açıklamada şu bilgilere yer verdi,” 8 yıldır Zonguldak Kömürspor’umuzun Kulüp Başkanlığını yapan, bu süreçte elde edilen 2 şampiyonlukta Zonguldakspor sevdalılarına yaşattığı tarihi mutlulukta büyük pay sahibi olan özellikle takımımızın en zorlu süreçlerinde taşın altına elini değil gövdesini koyarak gecesini gündüzüne katan ve ortak sevdamız Zonguldakspor’un ayakta kalması için büyük emekler sarf eden Sn Süleyman Caner’e bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden ötürü yürekten teşekkür ediyor. 30 Haziran’da gerçekleştirilen Zonguldak Kömürspor Olağan Genel Kurulu’nda Kulüp Başkanlığı’na seçilen M. Salih Demir ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Her daim Zonguldakspor’umuzun yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz”

Editör: Haber Merkezi