İlk 3 maçını kaybederek sezona  kötü bir başlangıç yapan Zonguldak Kömürspor, takımın başına Şenol Demir’in getirilmesinin ardından adeta küllerinden yeniden  doğru.  Demir  yönetiminde 4  maça çıkan Kırmızı-Lacivertli ekip 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puan topladı.
Kaybedilen ilk 3  maçın ardından   küme düşer denilen takım, 7. Hafta sonunda  topladığı 10 puanla  Play-Of potasına girdi.

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, kendi sahasında konuk ettiği Eskişehirspor’u 3-1 gibi farklı bir skorla  yenerek çıkışını sürdürdü. Son 4 maçta topladığı 10 puanla 5. Sıraya kadar yükselen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, farklı kazandıkları Eskişehir müsabakası sonrası büyük coşku yaşadılar ve sevinçlerini taraftarları ile paylaştılar.
TARAFTARLAR FUTBOLCULARI AYAKTA ALKIŞLADI
Teknik Patron Şenol Demir ve futbolcuları tribünlere çağırarak  ayakta alkışlayan  taraftarlar galibiyeti kutladılar. 
Karlaşma sonrası duygularını dile getiren Teknik Patron Şenol Demir, futbolcularını kutlayarak şunları söylediler ” Rakibimiz karşısında hak ettiğimiz bir galibiyet aldık . Maçın başında  1-0 öne geçtik. Peşine berberlik golünü kalemizde gördük. Rakibimiz karşısında tekrar  üstünlük  kurarak bulduğumuz golle ile  ilk 45 dakikayı 2-1 önde kapattık. İkinci yarıda ise  oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Bir gol daha bularak  müsabakayı 3-1 kazanmasını beldik. Oyuncularımızı kutluyorum. 4 maçta aldığımız 10 puanla çıkışımız sürüyor. Yola  devam  ediyoruz. Önümüzde daha çok maç var. Hafta sonunda zorlu bir maça  daha çıkacağız. Karacabey karşısından da iyi bir sonuçla  ayrılarak  üst sıralara tırmanmaya devam etmek istiyoruz.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi