Korona virüs dolayısı ile çalışmalarına uzun bir süredir ara veren Zonguldak Kömürspor alt yapısı,normalleşme  süreci dahilinde  antrenmanlarına yeniden başlamaya  hazırlanıyor.

 Zonguldak Kömürspor alt yapısı çalışmalarının yapıldığı Dilaver Erdoğan Demir  tesislerinde antrenör Muhammet Şaffak  tarafından temizlik ve  dezenfektan  çalışmaları yapılıyor.

Alt yaş gruplarında çalışmalara kısa zaman içinde başlamayı umduklarını belirten Antrenör Şafak,  konu ile ilgili şunları söyledi” Pandemi döneminde 5 aydır antrenman yapamadık. İnşallah yakın zaman içinde antrenmanlara tekrar başlarız. Biz bu arada tesislerimizi temizledik. Dezenfekte yaptık. Her anlamda hazırız. Oyuncularımız sabırsızlanıyor. Normalleşme sürecinde inşallah önümüzdeki günlerde buralar tekrar şenlenecek. Biz yaklaşık 5 senedir yaz kış hiç ara vermeden  antrenmanlara devam etmiştik. İlk kez bu kadar ara veriyoruz. Ama hayatta böyle şeyler oluyor. İnşallah her şey normale dönecek. Dilaver mahallesinde bulunan Erdoğan  Demir tesisleri Zonguldak’ın en güzel  yerinde, en güzel tesislerinden biri diyebiliriz. Doğa ile iç içe. İnşallah burası  dizayn edip çok daha güzel hale gelecek. Büyük takımları ağırlamayı, turnuvalar düzenlemeyi amaçlıyoruz. O günleri sabırsızlıkla bekliyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi