Zonguldak Kömürspor’un başarılı futbolcusu Emre Kara’dan amatör futbolculara destek geldi.

Korona virüs dolayısı ile Mart ayında ertelenen ve tekrar bir türlü başlamayan  Amatör müsabakaların artık bir an önce  başlaması gerektiğini  belirten Emre Kara, amatör kümede oynayan futbolcu arkadaşlarının zor durumda kaldığını ifade etti.

Kendisinin de yıllarca  amatör olarak oynadığını,   belirten Emre Kara,  Amatör müsabakaların biran önce başlaması gerektiğini vurguladı.

Öncelikle Zonguldak Kömürspor’un ligdeki gidişatını değerlendiren Emre şunları söyledi, ‘ Kısa zaman içinde hazırlandık. Tam olarak hazır değildik. İlk 2 maçta 4 puan alarak iyi bir başlangıç yaptık. İleriki  zamanda  eksiklerimizi giderip daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz”

AMATÖR  FUTBOLCULAR SIKINTI İÇİNDE 

Futbolcuların daha fazla mağdur edilmemesi gerektiğini ve Amatör  müsabakaların bir an önce başlaması gerektiğini ifade eden Emre Kara sözlerini şöyle tamamladı” Amatör olarak futbol oynayan akrabam ve arkadaşlarım var. Bunlar 7 aydır boştalar. Evlerine ekmek getiremiyorlar. Gerçekten zor durumdalar.  Bizde  futbolcuyuz. Bizde amatörden geldik. Gerçekten üzülüyorum. Amatör liglere en kısa sürede çözüm bulunmasını istiyorum.

 Büyüklerimiz bu işe duyarlı olsunlar.

Amatörün sesine  kulak versinler.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi