Zonguldak  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun talebi ve girişimleri sonrasında   Zonguldak Valiliği, Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi’nin destekleri ile Zonguldak’ta  aktif olan  ve faaliyetlerine devam eden 80 amatör kulübe  malzeme yardımında  bulunulacak. Malzeme dağıtım töreni Cuma günü saat 16.00’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcu  fabrikası salonunda  gerçekleşecek.
 Amatör kulüpleri yararına ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirten Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir,bu konuda  amatör spora büyük desteği olan Zonguldak Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi’ne teşekkür etti.
Demir şu bilgilere yer verdi” Tüm Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altında tutan pandemi dolayısı ile hayat durma  noktasına gelmişti. Yaklaşık 2 yıldır hiçbir amatör müsabaka oynanmıyordu. Geçtiğimiz aylarda başlayan  normalleşme  sürecinde  tüm illerde olduğu gibi  Zonguldak’ta da amatör müsabakalar  start aldı. Biz ASKF olarak pandemi sonrasında kulüplerimize nasıl destek oluruz noktasında girişimlerimizi sürdürdük. Ankara’da TASKK yönetimine girdik. Zonguldak için daha hayırlı çalışmalara imza atmak için  TASKK yönetiminde de çalışmalarımız sürüyor. İlimizde  faaliyet gösteren kulüplerimize malzeme desteğinde bulunacağımız konusunda söz vermiştik. Beklediğimiz malzemeler geldi.  Aktif olarak  faaliyetlerine devam eden yaklaşık 80 kulübümüze  Cuma günü Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’nde düzenlenecek törende  dağıtacağız. Törene sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’da katılacak. Ben emeği geçen sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Özel İdaresine  kulüplerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Onların desteği ile inşallah   ilimizde amatör sporu daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Ben dağıtılacak olan malzemeleri  kulüplerimize  hayırlı olması temennisinde bulunuyorum.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi