Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatör spor kulüplerine gönderilecek olan maddi yardımlar gelme başladı.

  Kulüpler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne giderek  yardımı alabilmek için gerekli  işlemleri yaparak hesap numaralarını bildiriyorlar.

34 KULÜBÜN PARASI GELDİ

105  kulüpten şu ana kadar 34’sının yardımlarının geldiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili  Hakan Yüksel, diğer kulüplerin yardımlarının da en kısa zamanda Bakanlık tarafından yatırılacağını belirterek şöyle konuştu;”

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından  amatör küme takımlarına yapılacak yardımlar gelmeye başladı.  Şu ana kadar  34 kulübe yardımları yapıldı. Sezon öncesinde daha önce yayınlanan listede ismi olan  ve ilan edilen tüm kulüplerin yardımları yapılacak. Maddi yardım çıkmayan kulüplerimize ilgili çalışmalar yapmıştık. Bunların  yardımdan faydalanmaları için çalışmalarımız sürüyor. Kulüp başına 4-5 bin TL civarında yardım geliyor. Sporcularımızın sporcu sayısı ve faaliyetlerine göre bu  rakım değişiyor. 100’ün üzerinde kulübe yardım yapılacak. Bizin hedefimiz sayıyı 107’nin üstüne çıkartmak. Ben yardımların tüm kulüplere  hayırlı olmasına  temenli ediyorum. Bakanlığımıza amatör spora verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi