Korona Virüs tedbirleri kapsamında  Mart ayından bu yana oynanmayan  amatör küme futbol müsabakalarının ne zaman başlayacağı belirsizliğini koruyor.

 Zonguldak Merkez’de faaliyet gösteren amatör küme takımların soyunma odaları  Karaelmas Kemal Köksal stadyumu tribünlerinin altında bulunuyor.

Üzülmezspor antrenörü  Muzaffer Kılıç, yaklaşık olarak 7 aydır kullanılmayan soyunma odaları önünde temizlik ve bakım çalışmaları yapıyor.

Maçlar an başlayacakmış gibi  hazırlıklara yavaş yavaş başladıklarını belirten antrenör Muzaffer Kılıç, süreç hakkında şunları söyledi, “  Amatör küme  maçları pandemi dolayısı ile  Mart ayından itibaren oynanmıyor.  Bu süre içinde  doğal olarak soyunma odalarımız kullanılmıyor. 

Soyunda odalarının  olduğu bölgede zaman zamen temizlik yapıyoruz. Maçlar her an başlayacakmış gibi yavaş yavaş hazırlanıyoruz. Bizde kulüp olara maçları oynamak  ve bin an önce sahalara dönmek için sabırsızlanıyoruz. Ama  insan sağlığı çok önemli. İnşallah  bu  süreçten  kurtulup sağlıklı bir şekilde  normal hayata döneriz” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi