Uzun yıllar Zonguldak amatör sporuna futbolcu olarak hizmet eden Serkan Erişoğlu, futbol  hayatını sonlandırdıktan sonra spordan kopmadı. Zonguldak futboluna  antrenör  olarak hizmet etmek isteyen Erişoğlu, TÜFAD’ın geçtiğimiz yılanda açtığı kursu başarı  ile bitirerek   belgesini aldı.
 Bu sene ikinci amatör küme takımlarından  Elvan Pazarcıkspor ile anlaşarak antrenörlük hayatında ilk deneyimini yaşayan Serkan Erişoğlu’nun yedek kulübesindeki hırsı , oyuna müdahaleleri futbolcularını olumlu yönde motive ediyor.  Müsabaka  boyunca hiç yerine oturmayan, futbolcularla birlikte o heyecanı yaşayan Erişoğlu, saha kenarına renk katıyor. Ligde oynadı ilk 3 maçta 2 galibiyet, 1 yenilgi olan Serkan Erişoğlu’nun takımı  sezon sonunda birinci  amatör kümeye çıkmayı çok istiyor.
İLK DENEYİMİNDE ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

 Son oynadığı  Çaydamar maçını 3-1 kaybederek zirve yolunda  yara alan  Elvan Pazarcıkspor’da antrenör Serkan Erişoğlu, bu maçı yol kazası olarak gördüklerini  belirtti. Erişoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:”


Karsılaşmaya iyi başlayamadık. İlk  15-20 dakikada bocaladık. Bu sırada da duran toptan hatalı bir  gol yedik ve isimiz iyice zorlaştı. Devre arasında  oyuncularımızla konuşarak ikinci yarıya daha iyi başladık. Baskı kurduğumuz sırada çok net ve acık bir şekilde penaltımızı vermedi hakem. Ayrıca sarı kartlı  olan rakip oyuncu ikinci sarıyı  görecek ve rakip eksik kalacaktı. Hakem bu pozisyonu es geçti.Halatı kararlara rağmen  yılmadık üstüne serbest vuruştan golü bularak beraberliği yakaladık. Rakip çok sert ve tahrik edici bir oyun oynadı. Buna birazda hakem göz yumdu.Bu arada kendi hatamızdan golü kalemizde gördük ve  2-1 geriye düştük.  Daha sonra bir oyuncumuz atıldı. 10 kişi kalınca oyunu çevirmek çok zor oldu. Beraberlik golünü bulmak için yüklendiğimiz sırada son bölümlerde  üçüncü golü  yedik.  Sonuçta 3-1 kaybettik. Biz bu yenilgiyi yol kazası olarak  görüyoruz. İlk kez mücadele ettiğimiz amatör ligde amacımız ilk sezonda şampiyonluk yasayarak 1. Amatör lige yükselmektir. İnşallah bunu başaracağız. Mücadelemize  devam edeceğiz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi