Tecrübeli teknik adam Nuri Açıcı, 2. Amatör Kümede mücadele eden ve alt yapının iddialı takımlarından Karadonspor olarak anlaşma imzalandı.Daha önce Gelikspor ve Ayiçispor'da antrenörlük görev yapan Nuri Açıcı artık Karadonspor'u çalıştıracak.

ALi KEMAL OFLUOĞLU: NURİ AÇICI HOCAMIZ DA ÇOK İYİ PROJELERİMİZ VAR..
Karadonspor Kulüp Başkanı Ali Kemal Ofluoğlu yaptığı açıklamada, Nuri Açıcı ile birlikte takımın başarısını daha da yükseleceğini inandığını belirterek şunları ifade etti."Çocuklara yaklaşımı bilgi ve birikimi açısından Nuri Açıcı bizim kültürümüze uygun bir isimdi. Zaten ben bunun için hep fırsat kolluyordum sağ olsun, Kilimli Belediye Başkanımızın da desteğiyle onun da olurunu alarak kendilerini Karadonspor bünyesine kattığımız için, kendisi bizi kırmayıp her türlü fedakarlığı yapıp bizlere evet dediği için sizlerin huzurunda hocama teşekkür ediyorum. Allah razı olsun kendisinden. Bizler Türk futboluna çok iyi altyapı hizmeti vermek için yani Türk futboluna önemli futbolcular kazandırabilmek için  bu camia içinde kendi kulübümüz adına bir şeyler yapma adına davet ettik. Çok iyi projelerimiz var, yani düşünce olarak mantalite olarak çok iyi bir şeyler yapmak istiyoruz. İnşallah da bunu Nuri Açıcı ve Salih Demir Kır hocamla birlikte başaracağız. Keşke rahatsızlığı olmasaydı da Ömer Aydın'da bizim başımızda büyük olarak o da bir şeyler katabilseydi. Biz Karadonspor olarak bu camiada varız, ve varlığımızı zaten hissettirdik. Daha çok hissettirmek için böyle bir futbol tecrübesi birikmiş insanlarla bir araya geldik. Onun için teşekkür ediyorum.Karadonspor olarak altyapıyı, üst yapıya taşıyarak çok daha başarılı günler yaşayacağımıza inanıyorum. Biz herşeyden önce Kilimli Belediye Başkanımız Sayın Kamil Altun kardeşime çok çok teşekkür ederim. Bize her zaman yardımcı oluyor ve  hiçbir zaman araç ve sıkıntı çıkarmıyor. Çünkü 6-7 kategoride biz takım çıkartıyoruz,  devamlı haftanın en az üç günü dört günü araç bize lazım oluyor, yazışmalarımızı yaparak aracınızı bizlere teslim ediyor .Çok teşekkür ediyorum ve bundan sonra da elinden her türlü desteği bize Karadonspor olarak sağlayacağının sözünü verdi.Bu arada geçtiğimiz yıl bizde birlikte her türlü vaktini zamanını maddi her türlü şeyini imkânlarını esirgemeyen takımın üzerinde emeği olan Salih Demir Kır hocam özellikle ve Ömer Aydın ağabeyimize de buradan teşekkür ediyorum, tüm Zonguldak camiasına  hocam hayırlı olsun diliyorum." dedi.

NURi AÇICI: KARADONSPOR İZLENEN VE İZNENİLDİĞİNDE DE BEĞENİLEN BİR TAKIM OLACAK
Antrenör Nuri Açıcı'da yaptığı açıklamada Karadonspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek şunları söyledi;"Ben Başkanıma çok teşekkür ediyorim. Geçmişte çalışmalarımız oldu, altyapı A takım u-19 takımlarla iyi şeyler yaptığını düşünüyorum. Bu senenin sonunda Ayiçi Sporla yollarımızı ayırdık, bunun çeşitli nedenleri var. Tabii gençler ile ilgilenmek gençlerle çalışmak Türk futboluna bir şekilde hizmet etmek onlara benim birikimimi, düşüncelerimi, tecrübelerimi aktarma fırsatı yakalamak benim için güzel.Ben de başkana teşekkür ediyorum bu fırsatı bana verdi. Takımda geleceğe dönük güzel şeyler yapacağız. 
Bu arada takımlar arası işbirliğine de dikkat edeceğiz. Karadonspor, izlenen ve izlendiğinde beğenilen bir takım olacak. Yani güzel maçlar güzel çalışmalar bizi bekliyor diye düşünüyorum. Ben de heyecanlıyım Çünkü Karadon Spor alt yapısını üst yapısını ben eksiklerine rağmen çok olumlu buluyorum. Karadonspor da olduğum için mutluyum inşallah güzel şeyler yapacağız."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi