Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Küme’de 2021-2022 sezonu fikstürü çekildi. Müsabakalar 30 Ekim tarihinde oynanacak maçlarla start alacak.
Süper ligde yer alan takımların futbolcuları maçlara çıkabilmek için aşı olmak zorundalar. Aşı olmayan futbolcular ise karşılaşmadan 48 saat önce test yaptıracaklar. Aşısız olan ve test yaptırmayan futbolcular maçta oynayamayacak.
AŞI VEYA TEST ŞART
Kulüplere çağrıda bulunan Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, tüm kulüplere oyuncularını bir an önce aşılatmaları gerektiğini belirterek şu bilgilere yer verdi” Uzun bir pandemi arasından sonra amatör küme futbol müsabakaları yeniden başlıyor. Süper ligimizin fikstürünü dün çektik. Müsabakalar 30 Ekim’de start alacak. Karşılaşmalar TFF ve Sağlık Kurulu’nun belirlediği korona virüs tedbirlerine göre oynanacak. Aşı olmayan veya maçtan 48 saat önce test yaptırmaları futbolcuları maça çıkamayacak.
Aşı karnesi ve test sorulacak. Saha içinde kırmızı alanda bulunan herkeste HES uygulaması yapılacak. Ben kulüplerimiz mağdur olmamaları için futbolcularını aşılarını yaptırmaları gerekiyor. Eğer aşı oylayan futbolcuları varsa maçtan 48 saat önce test yaptırmak zorundalar. Maçlardan önce bu konularda sıkı denetim olacak. Kulüplerimizin bu konuları dikkate almaları gerekiyor”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi